Jump to content
Guest Maina 6th gen

СРЕЩА В ПЛОВДИВ

Recommended Posts

Guest Maina 6th gen

Време е за нова среща във Филибето :D Както вече знаете, се събираме всяка първа неделя от месеца, датата е 08 май 13часа на полигона до "Гребната база". Присъствието ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!!:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

Майна, чужденци приемате ли бре ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

аре де, отдавна не си идвал :D подбери и по-марзеливите,например Кико :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA

там сме :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gabo

Тоя пьт ще минете без мен-ще я поразходя до Монтана.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

там сме :P

Всички сме за Пловдив !!!:):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stonez
Отговорено (Редактирано)

ТОЗИ ПЬТ И АЗ ЩЕ ДОЙДА :) ТЬКМО ЩЕ РАЗТЬРКАМ КОКАЛИТЕ НА "ХОНДА"-КА ДО ПЛОВДИВ.ТРЬГВАМ ОТ СТ.ЗАГОРА, КОЙТО ИСКА МОЖЕ ДА ДОЙДЕ С МЕН.ЗАСЕГА СМЕ ДВАМА :D

Редактирано от stonez

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

stonez, примерно в 11 30 на OMV съгласен ли си?П.С. Ще ме познаеш по тракането :) и по софийската регистрация...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

stonez, примерно в 11 30 на OMV съгласен ли си?П.С. Ще ме познаеш по тракането :D и по софийската регистрация...

.......и по миризмата :):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

stonez, примерно в 11 30 на OMV съгласен ли си?П.С. Ще ме познаеш по тракането :) и по софийската регистрация...

.......и по миризмата :no::no:
А може и от звука :no::(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

.......и по миризмата :no::no:
А може и от звука :no::(
От VEF-а ще дъни яко !!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA

ще става интересно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

Kiko, чакаме те в 11 30 на ОМВ-то...Да не издъниш работата ей? :dry: Че не знаем пътя до Пловдив :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Kiko, чакаме те в 11 30 на ОМВ-то...Да не издъниш работата ей? :o Че не знаем пътя до Пловдив :P

.....той обикновенно става след 12 :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

Майна, как да стигнем до Гребната база бре? Я дай малко инфо, че може да дойдем чак за шкембето ..:dry::o:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

зависи от къде влизате :dry: ми ти си идвал на полигона бре, Кико също, а и знае къде живея :o ако не се оправите - знаете ми тела -0887334908 ще ви посрещна където кажете :P всъщност може да ми звъннете по-рано и да се чакаме примерно до Панаира (вероятно ще влезете от там) и да ходиме заедно :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

Добре! Като видим зор ще ти звъннем..Не че не ми се върти маршрута из главата ама все пак...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Ами ще ви напиша сега един примерен маршрут, който ми се вижда най-лесен и шанса за объркване е малък! До колкото разбрах става дума за идване от София. В такъв случай си карате по магистралата, докато подминете пловдивкото Happy, след него хващате на дясно (има си и табели за Пловдив). От там - само направо. Влизате в града и карате. Има едно кръстовище със светофар и прелез през средата там - направо карате(прелеза го пояснявам, за сте сигурни, че сте на прав път, след като сте стигнали до там). Следващото кръстовище и на него на право. След него има един мост. Минавате го и на кръстовището след него - завивате на дясно. От там пак все на право. На първото кръстовище отново има прелез. Минавате го и още на право - някъде към 500м, там се пада пак едно кръстовище, на което от дясно му е полигона. И гребната база е там и един голям стадион има - неможе да се пропусне. Ами това е в общи линии, дано съм ви бил полезен. :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

Мдаа, всичко разбрахме само една малка подробност има ! Ще идваме от Стара Загора ;) П.С. Тази информация ни беше полезна все пак !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radku
Отговорено (Редактирано)

Не Са много ам всички останахме възхитени от Озвучаването на THE FASTEST.

Всички погледи бяха насочени натам и всичко друго се забрави.

Ина4е мойе да се отбележи и монтирането на Пълен инжекциона на D15B2 на розовия Del SOl което също е МНого добро постижение ;)

Също честити Кристални стопове и на STONEZ

Публикувано изображение

И ето малко снимки, като е наблегнато на ACORD -a и DLS озвучението

http://free.datacom.bg/browse/radku/Sre6ta...v%2008.05.2005/

P.S. Имахме и гости от Nisan Cluba :unsure:

Редактирано от radku

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

Срещата беше супер ! Даже и ченгетата се включиха..."заковаха stonez"! Особено шкембето ..малиии ами бирата! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest
Отговорено (Редактирано)

radku, следващия път още по-добри Хонди да има ......Майната също се беше постарал много ! Евалла ! Да живеят хондаджиите !П.С. Бил съм и на други срещи, но такива фенове като на Хонда НЯМА !!!!!!!!!

Редактирано от The_fastest

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ей как така заковаха :robot: да нямаше пак изпълнения по магистралата :unsure: Или иначе наистина срещата беше на ниво , не бяхме много голяма групичка , но се запознахме бая хора и съответно почнахме изграждането на едно хонда приятелство ;) Обещавам на следващата среща в Стара Загора да присъствам :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest
Отговорено (Редактирано)

Естествено ние ще запопмим това Тино....Само гледай да липсваш следващия път в Стара Загора ....;) П.С. Доста бързо го пуснаха колегата стонез ! Не каза дали е почерпил .

Редактирано от The_fastest

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234
Отговорено (Редактирано)

Определено беше много добре! Благодарение на колегата стонез успях и да покарам така любимата ми 5 ген. и да се дозарибя за купуването на такава в най-скоро време! За което му благодаря още веднъж! ;)

Редактирано от iceman1234

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino
Отговорено (Редактирано)

Ей , ма колко съм глупаф :huh: казах , че ще се похваля и забрайх .... аз пък карах Акорд-а :yes::ppp голяма лудница е , за първи път подкарвам дизел и съм много доволен , че е Акорд и , че съм с много добри впечетления :cool:Също така и благодаря на колегите Stonez и Radku , че ми дадоха да направя едно кръгче с тяхните коли , че бях изпаднал в носталгия по 5-та генерация :):love:

Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 4ove4e

нямаше ли едно купе за разнообразие поне ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234
Отговорено (Редактирано)

Ами нямаше! То и хечбек нямаше, един уж се мерна за няколко сек., но нещо му щукна и си замина! :love:Забравих да ви кажа - който много си хареса някоя от снимките, който направих и я иска в оригинал и в резолюция 1600х1200 - да ми пише на лично (да пише коя снимка точно и да си даде e-mail-a!)

Редактирано от iceman1234

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA

а имаше и един сивик който като вдигне 130 и му се пбрибират стрничните огледала автоматично :love:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Имаше купе бе , Дел Сол-а кво беше :love:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

Чак полицаите не могат да го видят...:love: ( За сивика говоря ) ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Имаше купе бе , Дел Сол-а кво беше :love:

Тарга

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Имаше купе бе , Дел Сол-а кво беше :yes:

Абе прав си, но аз говорих за Civic Coupe, че нямаше. А Дел Сол-а, някак си го пречислявам към CRX-ите, a не към купетата :cool: sorry! Освен това Дел Сол-а беше тарга, а не чисто купе! :love:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stonez

Доста бързо го пуснаха колегата стонез ! Не каза дали е почерпил .

:yes: НАБЬРЗО ЩЕ ПРЕРАЗКАЖА,КАКВО СТАНАЕВАЛА НА ПОЛИЦАИТЕ!.....ИЗЛЕЗНАХА ПИ4ОВЕ! :cool:ПИТАТ МЕ -ЩО КАРАШ ТОЛКОВА БЬРЗО?-"ЩОТ' Т'ВА Е ХОНДА"- КАЗВАМ.....ТЯ ПО ДРУГ НА4ИН НЕ МОЖЕ ДА ВЬРВИ :huh: КАТО РАЗБРАХА , 4Е СЕ ВРЬЩАМ ОТ ХОНДА-СРЕЩА В ПЛОВДИВ, МН СЕ ИЗКЕФИХА :ppp -АААА, ТЕ ХОНДИТЕ ГОЛЕМИ БЕГА4КИ-ВИКАТ :)-АИДЕ,БЕГАЙ СЕГА ЗА СТ.З., АМА ИСКАМ, КАТО ТРЬГВАШ ДА Й ЗАПАЛИШ ГУМИТЕ КОЛКОТО МОЖЕ, ИНА4Е ЩЕ ИМА ГОЛЕМ АКТМИ ОК!-КАЗВАМ4Е КАТ Я ФОРСИРАХ НА 7000 об/м ГАЗ,ВКЛ 1-ВА, ПУСКАМ РЯЗКО СЬЕДИНИТЕЛЯ, ТЯ НЕ ТРЬГВА ...БРЕ МАМА Й ..... ОТ ПРЕДНИТЕ КАЛНИЦИ ПО4НА МЬГЕЛ ДА ИЗЛИЗА, АБЕ, ЯКО ДИМ ВИ КАЗВАМ... ПОМИСЛИХ 4Е СЕ ЗАПАЛИЛ ДВГ-ТО . ПИ4А ДО МЕН, ВИКА " ЖОРКА, ДРЬПНАЛ СИ РЬ4НАТА! :)ПУСКАМ РЬ4НАТА -АДСКИ ПИСЬК НА ГУМИ, И КОЛАТА ПОЛИТА КАТО КУРШУМГАЗ, ГАЗ,ГАЗ ДО ОГРАНИ4ИТЕЛ, РЕДУВАМ 2,3,4,5 ПРЕДАВКА(ТЬРСЯ 6-ТА,АМА НЯМА), И СЕ ИЗНАСОХ КАТ' " БИТ :censored:" , :) КИКО ХОНДА И THE FASTEST НЕ МО'АТ МЕ СТИГНАТ ДО СТ ЗАГОРА :D PS: СРЕЩАТА БЕШЕ СУПЕР!....ЩАСТЛИВ СЬМ, 4Е БЯХ У4АСТНИК В НЕЯ! :love:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stonez

а имаше и един сивик който като вдигне 130 и му се пбрибират стрничните огледала автоматично :cool:

БАЗИКАЙ СЕ ТИ, БАЗИКАЙ... :love:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

Ейй, ама добре си им го казал на полицаите....Само така ! Хонда Rulzzzzzz ! П.С. Ние с Кико го чакаме малко по-натам...той ни минава като парен локомотив малка гара !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Хм абе и аз им разправях Хонда монда върви не мога да я удържа ама олекнах 10 кинта да гоня Dj Sprite, sakyn da ne iztyrwa formulata,Тва на последната сре6та във Варна :cool::love: Ина4е като поеха 10-ката разпитваха каде сме се сре6тали каде ходим да се дърпаме :yes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

A ве Dragi4 къде те хванаха бре - ти живееш на 400 метра от мястото на стрещата :love:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

малиии The_fastest разби ми мечтите бре пич! :yes: втора нощ ти сънувам музиката :cool: фен си, признах те!!!:love:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...