Guest tazzz #81 Отговорено 24 Юли, 2008 колеги надявам се ще покараме ако е хубаво времето На дъжд е най-готино Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Big Blonde Wolf #82 Отговорено 24 Юли, 2008 айде още един отказал се. Не съм за спорт след снощи: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoePass 0 #83 Отговорено 24 Юли, 2008 ех почна се с оправданията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gkb 37 #84 Отговорено 25 Юли, 2008 последно - ще правим ли нещо и кога ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Karlo_Design 0 #85 Отговорено 25 Юли, 2008 последно - ще правим ли нещо и кога ?И мен ме интересува същото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoePass 0 #86 Отговорено 26 Юли, 2008 Колеги да напомня, който иска и има възможност утре в 18:00 писта Бенковски Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Karlo_Design 0 #87 Отговорено 28 Юли, 2008 Защо така стана бе колегите?! От целия списък, който се бе6е оформил , дойдоха 5 човека , като повечето от тях дори не бяха заявявали участие. Както и да е. Благодаря на всички, които дойдоха . Смятам , че се получи забавно. Скоро пак ще го направим ,надявам се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoePass 0 #88 Отговорено 28 Юли, 2008 и аз се разочаровах от несериозното поведение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #89 Отговорено 28 Юли, 2008 контузен съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #90 Отговорено 28 Юли, 2008 абе,Жоре.....аз теб те познавам,но другите не ги познавам и си карах с теб......абе покарахме,това е важното.пък и кога ще ми се отдаде възможност да катастрофирам в собственик на Хонда ако не там на пистата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #91 Отговорено 28 Юли, 2008 Много искам да се извиня, но не бях в София, дори и месечната пропуснах по този случай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gkb #92 Отговорено 28 Юли, 2008 Много искам да се извиня, но не бях в София, дори и месечната пропуснах по този случай ти не се извиняваи ))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoePass 0 #93 Отговорено 29 Юли, 2008 следващия път през седмицата за да няма трафик където и да отидем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KOBRETI 0 #94 Отговорено 10 Декември, 2009 Ето схема на пистата в Бенковски: Повече инфо тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове