nikicar 0 #1 Публикувано 15 Юли, 2008 Някой може ли да ми каже кой е вносителя или къде да попитам за задни амортисйори. Автомобила е рядко срещан DAIHATSU APPLAUS 90г оригиналния ляв амортисйор е с номер 48540-87107 KYB. Пробутаха ми tokico но чашата която държи пружината е с 2см. по ниска. Кой може да поръча два задни амортисйора за екзотичната ми кола?Гледам в момента каталога и ценовата листа на Каяба и за твоя автомобил ми излизат съвсем други кодове ???От кога е твоя каталог на Каяба и кой ти изкара тези кодове ???Има за твоя автомобил , мога да ти дам и цена ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zelen4uka 0 #2 Отговорено 15 Юли, 2008 Някой може ли да ми каже кой е вносителя или къде да попитам за задни амортисйори. Автомобила е рядко срещан DAIHATSU APPLAUS 90г оригиналния ляв амортисйор е с номер 48540-87107 KYB. Пробутаха ми tokico но чашата която държи пружината е с 2см. по ниска. Кой може да поръча два задни амортисйора за екзотичната ми кола?Гледам в момента каталога и ценовата листа на Каяба и за твоя автомобил ми излизат съвсем други кодове ???От кога е твоя каталог на Каяба и кой ти изкара тези кодове ???Има за твоя автомобил , мога да ти дам и цена ??Това са кодове от самия оригинален амортисйор който го смъкнах вчера. Колата е Daihatsu applaus 90g (16xi това пише на капака на колата) само с предно предаване и няма ABS. Задни дискови спирачки .На самия амортисйор има две уши на стеблото който държат два спирачни маркуча. Амортисйора на токико имаше едно ухо. От София ли сте? Каква е цената? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #3 Отговорено 16 Юли, 2008 знам че Ауто Плюс внасят Каяба,така че попитай и тях.може би могат да ти помогнат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #4 Отговорено 16 Юли, 2008 Утре ще проверя,работя в Евро 07,надявам се да имаме за твоята кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове