Jump to content
Guest rymo

Един сервиз, в който не бихте искали да попаднете

Recommended Posts

Guest rymo

Здравейте колеги.Тази история ми се случи преди няколко месеца. Целта ми да пускам тема тук(както и в други авто форуми в България) е поне един човек да я прочете и да предпази автомобила си и не на последно място да си спести излишни нерви.Мисля, че е време некадърните "майстори", които се учат на колите ни да спрат да го правят.http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=843...%E5%F0%E2%E8%E7Късмет и много безаварийни!П.П. Извинявам се, ако не съм уцелил точния подфорум.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ti6o

Този въпросния майстор да не се казва Милен и кара Голф 2 GTI 16V? !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси колега за инфото,незнам и аз какво да те посъветвам имам и аз един случай и още не са ми върнали парите и тоз си седи безнаказан и продължава да мами хората...А твоята история ми дойде доста добре,шот и аз се гоня с моя съединител и го чакам да кажи кога само...а колата ми я бях блъснал и суматите майстори,които я "оправяха" и никой не си свърши работата и си оставиха ръцете.Аве общо взето успяха само да я позакърпят,ама впоследствие развалиха и други работи :D Просто незнам,ама поне идеята да пуснеш в автофорумите е добра...Успех занататък със всичко.. !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest rymo

Здравейте.Ако имате подобни проблеми, това което мога да ви посъветвам е да си търсите правата- има начини и то съвсен законниАз се отказах да се жалвам пред държавта, защото:1. Си взех парите2. Резултатът щеше да е с чисто морални измерения... и по-скоро глоби за сметка на "майсторчето"(пожарна безопасност на обекта, незаконна дейност и каквото се сетите- мисля , че с няколко глоби и всичко се забравя и пича си продължава).3. Разчитам на анти- рекламата и естествения подбор на пазара.Благодаря ви и успехи!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest victor.muhtarov

Здравейте на всички обичащи колите си Хонда.

Аз съм от Пловдив и се напатих по подобен начин както и колегата от "страхотен" майстор. Съветвам всички да не ходят в сервиза при магазина на Хонда на ул"Пазаджишко шосе" 82 при Ал.Малинов. Преди 3 седмици реших да подменя съединителя на моята Хонда.Купих чисто нов съединител .Баща ми остави колата за деня.Аз патувах и взех колата си след 3-4 дена.Когато я подкарах новия съединител тропаше и отлепваше изключително странно.Когато питах Ал.Малинов какво става , взе да ми разправя , че трака от гърнето и да оправя него после да видя как ще е и така на татък.Отидох в сервис Тракия (при познати майстори). Свалихме сложения съединител. Резултата от работата на Ал.Малинов беше че маховика към съединителя ми беше изкривен , незнам как ставо това нещо, защото това е чугун все пак.В съединителя намаше и капка масло.Невероятно некадърно и престъпно поведение. Нямам думи.Чесно казано не ми е в достойнсвото да бия мъж на годините на баща ми , затова реших да го споделя и да предупредя всички за този човек.

За щастие в момента Хондата ми е отново в същото перфектно състояние благодарение на момчетата от сервис Тракия , за което им благодаря.

Вярвам че сред вас ще намеря разбиране и най- приятелски ви съветвам обърнете спецялно внимание на този човек Ал.Малинов ако ви се наложи да посетите сервиза на ул"Пазаджишко шосе" 82.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...