Jump to content
Guest surr3a1

ELITE авто мп3 струва ли си

Recommended Posts

Guest surr3a1

Та искам да си зема ЕЛИТЕ 4007MPX некво мп3 плеър4е.Интересува ме дали стават за нещо и въобще колко е тъпа идеята ми... много благодаря. Като параметри и визия ми харесва...колко е читаво е въпроса.Мерси!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Имах едно Елит. За жалост в гаранция ми работи две седмици :D Не са кой знае колко по скъпи други марки като например Пайнер, ЖВС и т.н. за разлика от доста по доброто им качество :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

Elita все пак е български ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

вземи си маркова стока.......... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Значи идеята е 4е тоя ЕЛИТ сигур е поне 100лв помалко... и има гаранция си си4ко... а мп3 дето да е 4итава марка е над 250лв няклъдеАз 6те си зема крадено де... ама няма да има гаранция... та се чудя кое е подобре. Мерси за мненията досега :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

ЕЛИТЕ

:D Ако на тая кола сложиш Елите ще те заплюя!Пич не се занимавай с глупости! Извади още някой лев и си купи нещо поне малко по-марково и свястно.Приятелката ми вчера си купи това JVC! В момента е на промоция и е с 10 лева по-евтино, а и можеш да си го вземеш на изплащане без лихва.Все пак накрая ти решаваш, ама си помисли преди да си дадеш парите! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

ако си се спрял на крадено си взимаи нещо по добро ...имам телевизор, "вентилаторна печка", пасатор и тостер на елитевсичките работят вече над година ...но не са нищо особеннопросто работят :Dза това и цената е такава ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Аз 6те си зема крадено де... ама няма да има гаранция... та се чудя кое е подобре. Мерси за мненията досега :D

Това с крадените е голяма глупост.Никой, ама никой не трябва да стимулира по този начин кражбите. Още повече без фактура не можеш да го застраховаш и като има купувачи пак ще ти го откраднат... само че без компенсация от застраховател.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

Вземи си нещо марково и ново.Всички фирми в този бранш вече продават и на изплащане.В останалите варианти ще имаш главоболия а и може да ти излезе по-скъпо след време

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Абе това за крадените и аз така викам... но един помалко или пове4е няма голямо зна4ение за крадците... Оба4е ве4е зех да се разубеждавам...за ЕЛИТЕСега остава да ми кажете откъде да си взема друг и да не ме ударят с цената...Технополис както каза Дидко май имат голям избор... а цените им добри ли са?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

Технополис,Техномаркет и др.Цените са почти еднакви навсякъде.Обърни внимание дали имат изисквания къде да се монтъра и там какви са цените,има някои търговски вериги които прилагат номера ниска цена на продукта и "одиране на кожата" за монтаж.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

surr3a1 Публикувано на Apr 29 2005, 01:45 PM   Абе това за крадените и аз така викам...

Ами като викаш така, поне не си го помисляй повече. Съжалявам че така рязко, но точно заради такива стимулации вече 5 пъти обикалям около колата и се чудя на кое наркоманче да му извия врата :D:D Най добре си е с гаранция и ф-ра, както колегата Honda-Z спомена "застрахователите не застраховат без ф-ра!"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z
http://www.technopolis.bg/prod.php?equ_id=1068http://911.bg/a2/offers.asp?parent=6068&m=32http://www.technomarket.bg/products.php?pa...07,008,009,010)http://www.electron.bg/index.php?DDMid=015...c030231b4ad6f35http://tebix.eshop.bg/eshop3/index.php?url...hps/sitemap.phpЕто аз докато си търсих, къде се рових.И само за сведение: в Технополис цените са много по-добри от Техномаркет. Дори и с отстъпката на М-ТЕЛските карти за Техномаркет пак са им по-високи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

не на елите!!! !!! !!!:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Добре ве4е за тоя елит 6е ме базикате на срещите то се е видяло :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

в НДК-то наскоро мернах Sony MP3 за 239 лв :D а за краденото това ми е мнението :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

Колега,послушай Didko.Вече има изгодни лизинги.В Технополис е по-разумно да вземеш на кредит,но не взимай през EuroLine.И недей да взимаш Елит.

А относно крадените плейъри,напълно подкрепям мнението,че като ги купуваме,само поддържаме крадците и освен това не знаеш утре на кому ще притрябва твоя плейър.

А ако всеки мисли,че "един повече или по-малко няма да има голямо значение за крадците"до никъде няма да я докараме.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Gandalf

И аз съм против крадените неща. Само се стимулират крадците.Замислял ли си се за идеята да си купиш обикновенно CD, а с разликата в парите няколко CD-RW и да си записваш за из път каквото ти хареса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Аз имам мп3 плеър и през него ще си пускам музиката. ЕДва ли ще пускам дискове много много. сега чувам за тея джаджи дето предават на ФМ вълна направо на радиото от плеър4ето ми ... та като цяло не ми трябва много мп3. искам го просто щото е подобро... но ще помисля.... Пионеер мисля че ще си взема... като гледам ги хвалите много.Мерси пак!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic 1.5 cx

абе и аз предпо4итам да дам по-малко пари и да си нося повече дискове и съответно на по високо качество. ама аре кажете не6то конкретно което да е на далавера. или кажете кое да НЕ си взимам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

В няколко теми вече сме говорили по въпроса. Аз съм изключително доволен от моя Clarion за 300 кинта от Тояга. Има си и мп3 и всичко и е супер.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

В няколко теми вече сме говорили по въпроса. Аз съм изключително доволен от моя Clarion за 300 кинта от Тояга. Има си и мп3 и всичко и е супер.

кой модел? тоз дето прилича на елка?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ми Дидко, заплюй ме, но аз имам Елит май 4003 беше с автоматизираният панел и МП3 от 3 месеца - перфектно си свирука, който не вярва може да го преслуша на срещите :DПървите Елити явно не ги биваше, но това си е супер добро за цената - около 200лв с ДДС :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

В момента има промоции и в Технополис и в ТехномаркетLG TCH-M550R-MP3 - 199лвPANASONIC CQ-1321 - 199лвА ако става въпрос за качествена музика - BOSSE :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Елита дава много дефекти. Ще разбереш, че си си загубил парите след покупката. После ще почнеш да събираш за нянкакъв марков плейър. Съветвам те да посъбереш още 100 кинта и да си вземеш нещо качествено, няма да го сменяш скоро така или иначе :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

А ако става въпрос за качествена музика - BOSSE :D

Не съм ного съгласен ама ...То това си е Blaupunkt бре!Nakamichi RULZZ !P.S. Извинявам се за Офтопика, но ако посъбереш някой лев си вземи Nakamichi !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen
:D защо? това да не ти е съпруга? :D хората си сменят жените на 1-2 г, ти искаш с едно СД да карам цял живот :D за сега си е супер, има си 1г гаранция, след това ако се сгъбяса ще е излезнал нов модел , купувам си го за още 1г и т.н., наместо един пайнер за 1000кинта :D сега си имам савсем прилична музика над 1 киловат в колата с 6 колони, туба 12", 6-канален амп, яки кабели навсякъде...... всичко заедно ми легна точно на половината на някакъв съмнителен пайнер 1000% китайско производство (дано да ви е ясно, че в БГ японски НЕ се внасят) :Dлошото е, че сега трябва да правя изолации навсякъде, че като пусна на 75% музиката и цялата кола се раздрънчава, като циганска каруца :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Елит-а е чисто и просто китайско производство. Всичко е MADE IN CHINA ! В България само се сглобяват, ТОВА Е !Проблема при Елит-а е че е от възможно най-евтината сглобка. За пояснение ще дам един пример - китайците могат да направят копие на някакъв оригинален продукт, да речем който струва 300 долара, китайците могат да направят досущ копие на оригинала с няколко степени на здравина, качество и ЦЕНА най-вече, примерно могат да направят копието от 30, от 50 и от 70 долара :D Това е просто пример, не се хващайте на него ! Мисълта ми беше че плеърите на Елит са именно от тези, НАЙ-евтините сглобки и при тях процента на дефектирали продукти от една партида е най-висок, спрямо продуктите на други марки. Но за тия пари - то се подразбира че ще е така. Както се казва: "за грош пиле, грош пее".Но като цяло (докато е здраво) си е задоволително качество и казано накратко - за цената си е прекрасно компромисно (разбира се) решение :D Толкова за ELITE !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

сега си имам савсем прилична музика над 1 киловат в колата с 6 колони, туба 12", 6-канален амп, яки кабели навсякъде......

Абе Майна, кога навря толкоз музика бе? Последния път като те видях нямаше ...( поне така си мисля )! Иначе Елита е КОМПРОМИС както каза колегата ADH-Honda!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

абе и ти си нагъчил доста в акорда както чувам, може да се пробваме на срещата:D аз и тогава я имах, ама все не оставаше време да я туря :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Не си вземайте елит !!!! С доста хора съм говорил а и така се получи че на колега видях СД-то колко работи.Вземете нещо качествено и истинско!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1
Отговорено (Редактирано)
http://www.technopolis.bg/big_prod.php?off...4&cat=23&f=3701момчета ето това си взех. още стои в шкафа поради липсата на какъвто и да било говорител в колата :)(( но дано тази седмица го оправя това нещо.Много благодаря на всички отговори съвети и мнения.Мерси! Редактирано от surr3a1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Честитооо :) Мога да помогна с една бормашина и една отверка ако ще дупчиш :D разчитай :P

Майна 6-та генерац Публикувано на Apr 30 2005, 10:38 PM   абе и ти си нагъчил доста в акорда както чувам, може да се пробваме на срещата

Абе недей, че ше земат да изхвърчат рибките от аквариума и после как ше се оправяме :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

от елит каде скочи :) аиде честито :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

за 400 лв мисля че можеше с едно радио и един мп3 CD changer (с 10 броя CD-та) да се оборудваш ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Честито!!!Не лаш избор.Айде давай нататък!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1
:no:)) мдам радва. снощи си сложих и говорители :no:)) ама само отпред... довечера на кората отзад.Иначе както казах аз дискове не искям да разнасям... имам 5гб мп3 плеър и музиката на него ми стига за дооооста време. спецялно си взех това JVC за да има аудио вход директно на панела и с един кабел направо от мп3то му подавам и става лудница. та така :no:))). Има лек проблем 4е на кората отзад има 4 дупки изрязани пък аз имам още 2 говорителя само. Май ще ми се развали зву4енето поради тези 2 допълнителни отвора но ще го преживея... Ае със здраве... П.С.техниката е на изплащане 6 вноски по 62лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Е вместо да го преживява6 изпляскай о6те 2 говоритела бе младеж.От много говорители глава не боли :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Е вместо да го преживява6 изпляскай о6те 2 говоритела бе младеж.От много говорители глава не боли ;)

исках да кажа докато събера пари4ки за още 2 :)))което ме подсеща... техниката има 4 по 50 вата... аз съм вързал 4 говорителя... другите 2 как ще се захранят?мерси!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

техниката има 4 по 50 вата... аз съм вързал 4 говорителя... другите 2 как ще се захранят?

твоят въпрос си носи отговора!Добре дошъл, и аз тръгнах с 200лв, сега съм около ~1000 вътре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...