edikoisi 165 #1 Публикувано 12 Юли, 2008 понеже нямам документите от буталата и затова питам ...каква хлабина се остава на ковани бутала модела е SRP 84.5 11.5 степен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #2 Отговорено 14 Юли, 2008 Това за документите е лошо,но според мен 0.1 трябва да е ОК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #3 Отговорено 14 Юли, 2008 ми засега съм се спрял на вариантите от 0.08-0.1 понеже няма да има време за разработване !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #4 Отговорено 14 Юли, 2008 добре де и мен ме вълнува тази тема за кованите бутала защото например за турбо колите на мойта е 75мм буталото и каква хлабина трябв ада се осатви защото нали се разширяват и да нестане фал ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #5 Отговорено 15 Юли, 2008 (Редактирано) пyрво купуваш буталата после го мислиш ...или по скоро четеш си на лисчето кakво са написали производителите ама него давай на шлайфиста да не стане като при мен Редактирано 15 Юли, 2008 от edikoisi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #6 Отговорено 15 Юли, 2008 При мен хлабината си беше 0,05 с бутала JE. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #7 Отговорено 15 Юли, 2008 в момента имам хлабина 0.05 ама била малко и ще връщам блока да свалят още 0.03 ...направо незнам и аз кво да правя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Noodle 1 #8 Отговорено 15 Юли, 2008 Тук можеш да избереш какъв ти е мотора и да видиш какви бутала предлагат от SRP за него. Мисля че само тези отговарят на твойте параметри. Тук намерих каталог на SRP, но незнам дали ще ти свърши работа: каталогУспех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове