Jump to content
Guest Honda-Z

ВНИМАНИЕ: ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

Recommended Posts

Guest Honda-Z

За книгата "Господин Хонда" става дума:

Публикувано изображение

Има я във Варна в салона на местния дилър на Хонда: www.honda-varna.com

Както ще видите от сайта има и сувенири с любимото лого: http://www.honda-varna.com/merchandise/index.htm

Пичовете са много коректни и ми изпратиха моята поръчка по пощата с наложен платеж (за по-малко от денонощие дойде :fun: ). Цената на куриера си е за ваша сметка.

Цената на книгата ще оставя да разберете сами за да се изненадате приятно (ама наистина приятно) :fun: Бройките били ограничени!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Токова зор беше за тази книга и накрая като я намерих на символична цена никой нищо не пише...Лично на мене като ми я подариха преди две години, сигурно и колата си като купих толкова щастлив не съм бил.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

аз огледах сайта но не я намерих, ще помогнеш ли? и каква все пак и е цената?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Във форума им "honda-varna" е споменал за нея. Пишете му лично съобщение и се разбирайте за доставки по куриера.Цената й е саааамо: 6,30лв!!!:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

аз огледах сайта но не я намерих, ще помогнеш ли? и каква все пак и е цената?

Цената наистина е 6,30. Аз писах мейл на пичовете и ми отговориха (на следващия ден). За сега с Магнум ще правим партия за доставката на някой друг сувенир и една книжка (за мен :D ), ако има и други желаещи да се включат да ми пишат какво искат и др. седмица го поръчвам!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Ако искате, ги попитайте и дали са им останали и тениски. Преди имаше показани, ама почти са свършили и са ги свалили от сайта. Е, аз успях да се сдобия с една. Цената й е 10,80. Червена с бродиран надпис "Honda" на лицето и на гърба.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

поръчайте ми и на мен една книжка моля :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Искам книжкааааааааааааНа Дидко ще му бьда благодарен ако ми свьрши таз безценна услуга :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

и аз искам книжкааааааа :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

И аз искам ако може!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

аз в петък потеглям за варна ,където имам малко работа за понеделник, така че ако някой иска , вероятно ще успея да му докарам от тези книжки...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

вероятно ще успея...

Това да го разбирам като по-скоро ДА или като по-скоро НЕ?Днес мислех да поръчвам, но сега незнам от тези които си заявиха тук кой е сигурен и кой ще се откаже :) ...ма'а му стара все ги правите едни :D До утре сутрин (04.05.2005) чакам потвържение на поръчките САМО НА ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ! Тук разлайвайте кучетата колкото искате!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Значи не се отказвам от книжката!!!Който ми вземе просто на набие еднол.с. и съм я взел!!!Ей да не остана без книжка!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Край на поръчките!Всеки, който ми прати лично съобщение, нещата са му поръчани и за утре ми обещаха да ми ги доставят :no::no::( На останалите искрено се извинявам, но могат да помолят колегата Стасс... :no:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

не зная дали някой я е прочел ве4е, но аз я свърших тая работа и мога да вика , 4е това несъмнено е една от най-интересните книги които съм 4ела!!! и то не само заради марката , а и за това 4е нямате представа колко философия има в нея, все пак Сойчиро е японец... дано я намерите и прочетете всички, 6тото аз ли4но направих чудеса , за да я намера и про4ета...мноооого добра книга

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...