manniakk 22 #1 Публикувано 11 Юли, 2008 Колеги къде има приличен басейн и да не е пренаселен. Знам го R5 в Люлин че е читав ама този Варадеро не знам колко е голям и дали гъч... абе ако имате впечатления споделяйте... ако може със снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #2 Отговорено 11 Юли, 2008 http://tonus.tialoto.bg/article.php?id=2277 Виктория и Макси са добри басейни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #3 Отговорено 11 Юли, 2008 батка варадеро-по-добре недеи,лично мнение,пренаселено,водата е кофти,не ми се изброявааз тзи година 3-пъти ходих на КУБРАТОВО,мноо е приятно и е доста голямо за да се пренасли много!въпреки това съвет,гледаи да си преди 10 часа независимо къде ще ходиш,щото след тва стаааа мазало!АЗ в неделя ще съм наи-вероятно на ЛЕДА,но там поне е малко и ако не успея да стана достатъчно рано сигурно ще пробвам пак кубратово! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BraveHeart 0 #4 Отговорено 12 Юли, 2008 Подкрепям Бобчо,по-добре не във Варадеро, не ти трябва такъв тип плаж. Иначе аз ходя в Леда(до зоогическата градина),защото е малко по-спокйно и на диана-защото хич не е спокойно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #5 Отговорено 12 Юли, 2008 бяхме 2 Хонди пред R5 в Люлин, супер беше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #6 Отговорено 12 Юли, 2008 Дам , екстра си беше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #7 Отговорено 13 Юли, 2008 батка варадеро-по-добре недеи,лично мнение,пренаселено,водата е кофти,не ми се изброявааз тзи година 3-пъти ходих на КУБРАТОВО,мноо е приятно и е доста голямо за да се пренасли много!въпреки това съвет,гледаи да си преди 10 часа независимо къде ще ходиш,щото след тва стаааа мазало!АЗ в неделя ще съм наи-вероятно на ЛЕДА,но там поне е малко и ако не успея да стана достатъчно рано сигурно ще пробвам пак кубратово!Да и аз съм ходил на Кубратово супер яко е особено на нощно къпане иначе някой беше споменал Варадвро намира се в Левски и е много гъч и няма да е приятно на плувците примерно поне на мен беше така защото басейна е един и е претрупан и не се знае ако заплуваш може да откъснеш на някой главата като за гребеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bobchu #8 Отговорено 13 Юли, 2008 Стига бе тва не е истина---- отивам неска на леда в 9;15 бях там и отпред 100 човека чакат ама буквално 100-тина ви казвам и си викам кво треа в 8 ли да доида,освен да не си лягам въобще и да съм пръв заебиИ така отидох на кубратово веднага и замалко да останем без шезлонги сдобихме се с едни от последните!хубаво ама по 1 време стана баси гъча абе лудница и тоя път мангалите бяха бая Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dacata #9 Отговорено 13 Юли, 2008 (Редактирано) Люлин беач Редактирано 13 Юли, 2008 от Dacata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #10 Отговорено 25 Юли, 2008 Аз миналата неделя бях на "Спартак" нямаше прекалено мн хора и ми хареса Лошото е, че басейна е само 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #11 Отговорено 25 Юли, 2008 Аз на нангал феста на люлин биич няма да стъпя. Яко мизерия, некви хора с некви кърпи. некви циганета са дошли да се къпят абе мизерия яко. Единствения читав басейн в Люлин е R5. Верно 12лв вход ма пък си зимаш шезлонг и чадърче. Винаги има место у басейна.... доволен съм !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове