Jump to content
manniakk

на басейн

Recommended Posts

Колеги къде има приличен басейн и да не е пренаселен. Знам го R5 в Люлин че е читав ама този Варадеро не знам колко е голям и дали гъч... абе ако имате впечатления споделяйте... ако може със снимки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

батка варадеро-по-добре недеи,лично мнение,пренаселено,водата е кофти,не ми се изброява:thumbs1:аз тзи година 3-пъти ходих на КУБРАТОВО,мноо е приятно и е доста голямо за да се пренасли много!въпреки това съвет,гледаи да си преди 10 часа независимо къде ще ходиш,щото след тва стаааа мазало!АЗ в неделя ще съм наи-вероятно на ЛЕДА,но там поне е малко и ако не успея да стана достатъчно рано сигурно ще пробвам пак кубратово:thumbs1:!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям Бобчо,по-добре не във Варадеро, не ти трябва такъв тип плаж. Иначе аз ходя в Леда(до зоогическата градина),защото е малко по-спокйно и на диана-защото хич не е спокойно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бяхме 2 Хонди пред R5 в Люлин, супер беше :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дам , екстра си беше :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

батка варадеро-по-добре недеи,лично мнение,пренаселено,водата е кофти,не ми се изброява:huh:аз тзи година 3-пъти ходих на КУБРАТОВО,мноо е приятно и е доста голямо за да се пренасли много!въпреки това съвет,гледаи да си преди 10 часа независимо къде ще ходиш,щото след тва стаааа мазало!АЗ в неделя ще съм наи-вероятно на ЛЕДА,но там поне е малко и ако не успея да стана достатъчно рано сигурно ще пробвам пак кубратово:)!

Да и аз съм ходил на Кубратово супер яко е особено на нощно къпане :) иначе някой беше споменал Варадвро намира се в Левски и е много гъч и няма да е приятно на плувците примерно поне на мен беше така защото басейна е един и е претрупан и не се знае ако заплуваш може да откъснеш на някой главата като за гребеш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobchu

Стига бе тва не е истина---- отивам неска на леда в 9;15 бях там и отпред 100 човека чакат ама буквално 100-тина ви казвам и си викам кво треа в 8 ли да доида,освен да не си лягам въобще и да съм пръв заеби:huh:И така отидох на кубратово веднага и замалко да останем без шезлонги сдобихме се с едни от последните:)!хубаво ама по 1 време стана баси гъча абе лудница и тоя път мангалите бяха бая:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dacata
Отговорено (Редактирано)

Люлин беач :P

Редактирано от Dacata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз миналата неделя бях на "Спартак" нямаше прекалено мн хора и ми хареса :) Лошото е, че басейна е само 1 :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

Аз на нангал феста на люлин биич няма да стъпя. Яко мизерия, некви хора с некви кърпи. некви циганета са дошли да се къпят абе мизерия яко. Единствения читав басейн в Люлин е R5. Верно 12лв вход ма пък си зимаш шезлонг и чадърче. Винаги има место у басейна.... доволен съм !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...