Moonchild 18 #1 Публикувано 11 Юли, 2008 Здравейте, тази сутрин леко катастрофирах Не е нещо сериозно, но трябва да изправям ламарини. Препоръчайте ми тенекеджия - някъде около моста Чавдар, Сточна гара (близо ми е офиса) или Княжево (там живея) Също, ако някой продава десен фар за моят Хондьо. Eто малко снимки... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #2 Отговорено 11 Юли, 2008 кофти работа. Само да вметна че ти трябва ляв фар... в княжево знам един тенекиджия който оправя мойта кола, намира се на околовръстното, до реката. ще му потърся телефона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Moonchild #3 Отговорено 11 Юли, 2008 Хехе... доста се чудих как се гледат страните - от гледна точка на шофьора или на човек, който е срещу колата И по някаква прична реших, че е второто )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest alpinab #4 Отговорено 12 Юли, 2008 Малко съветче от мен несвързано с темата , не край лятно време със зимни гуми, поне не и на двигателните колела. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове