Jump to content
xtuners

Кой ще ходи утре на протеста?

Recommended Posts

Протеста е пред Ал. Невски от 8:30 . Протеста не е нелегален, напротив съгласуван е с полицията и всички останали институции! Миналия път Хонда клуб направо се изложи. Бяхме 3ма човека. В крайна сметка всеки изкарва някакви пари , с които се оправя по някакъв начин. Едни се оправят по-добре , други по-зле. Всички имаме обаче нещо общо - това е че, живеем в България и че сме Българи:bow: И друго общо е че всеки ден политическия "елит" ни клати както той си знае ... да речем с гадни горива, високи цени, породени от неадекватна политика по отношение на акцизи и контрол, мизерни пътища, високи данъци за МПС , винетки ...и куп други неща. Дори и да не карате кола, вие пак сте пряко засегнати, поради покачилите се многократно цени на хранителните стоки! Е.. ако някое от горепосочените не ви харесва, то елате утре пред ал. Невски, за да кажете "НЕ" на цялата тази тъпотия. Най-малкото ще се запознаете с нови и интересни хора :bow:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление аз няма да мога да дойда...Дано да могат да отидат повече хора утреПоздрави и успех

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще ходя... и ще сме си само двамата с теб предполагам, плюс един-двама МАКС. Заеби да ги мотивираш някак колега, всички имат ангажименти да лижат гъза на шефа за мизерната си заплата... тук се обръщам към онези, които като се пусна темата удряха CAPS LOCK-а и разправяха как трябвало да се вдигнем на крак, и те били за, винаги щели да ходят... дрънци, развей прах! Ама гледай само ако утре в 8:30 има не протест, ами голи пички около Ал. Невски... Бих се чувствал малко по-конфортно ако вместо правим парад с клуба на VW само, да си полафя и с готини хора от нашия клуб... Кво ли се хабя. Аз утре съм там, отстоявам позицията си, защото не ми е леко хич, а това не ми обещаваха като влизахме в ЕС, като бяха последните избори и т.н. и т.н.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Земете ме и мене на протеста бе ... ма тва 8:30 сутринта ли? :huh: Ако е сутринта е прекалено рано, ако е вечерта е прекалено късно ...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

54 пъти видяно, 3 пъти писано... :huh: После да не вземете да ми мрънкате - ауу това правителство, ама държавата, ама президента, ама властта, ама депутатите, мрръъън.Аз отивам.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ммммммм даммм, доста хора явно са прегледали темата и малко мнения се дават.А нека се замислим, има ли смисъл само от мнения, или е крайно време наистина да се завърти колелото.Факт е, аз не мога да отида на протеста. Не защото не искам, или не вярвам (въпреки че съм склонен да предполагам, че ефекта ще е нулев), причината е че съм ангажиран и просто нямам възможност. Идеята в случая обаче Колеги все ми се струва, че е за общото благо на всичките нас българи и е хубаво колкото повече хора има, толкова вероятността да има ефект се повишава. Отделен въпрос е как ще бъдат замазани очите на простолюдието. Та нали самите ние си ги избирахме "Господа Елитните". Сега съвсем логично ще понасяме рзани недодялани и учудващо глупаво сътворени закончета, промени и наредби за щяло и нещяло.По настоящем още пред влизането ни в ЕС на всеки грамотен финансит, икономист, бизнесмен, та дори и БГ гастербайтер му беше ясно, че с влизането ни в "Общонстта" всичко ще литне на горе. Цени, корупция, акцизи, дивиденти и комисионни от фондове, и каквото още се сетите. Всичко.Да, аз нямам нищо против да карам Акорда и на 3 лв за литър, на фона на случващото се в цял свят спрямо цените и глобалното обедняване. Съществения въпрос обаче е от къде да дойдат тези 3 по 3 по 3 по 3 по 3 .......... лв., с тези мизерни заплати и тази уж предварително заложена инфлация в разумни граници, като по същество вече за полугодието гони 17% (по статистически данни).Е колеги риторичния въпрос е - Само за акциза на горивта ли трябва да се протестира? Ами цените на тока, парното, водата....? Ами цената на самия ни живот, който от ден на ден става все по-абсурден и по-абсурден.Извода е не да сме повече от Хонда клуб на протеста, а да сме повече като цяло, защото помните ли 97 - а?:huh:!:huh:Аз съм бил там, бях на барикадите, бях и на простести и на митинги. След години бях и на протести за защита на Атомната ни централа - където и работя всъщност. Ще ви дам прост пример изнесен тези дни в медийте даже: Подписката за защита на 3 и 4 енерго блок е около 500 000 души. Е, И ? Какво от това, какво се случи, какво се промени ?:huh:!:)!:P Можеше да има референдум - А имаше ли?И все пак колеги, всички които можете отидете. Не просто за купона, а защото в тази държава нещо трябва да се промени.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо не може да ме спре този път - там съм! Още сега навивам часовника и ще прежаля ранния час. Само не разбрах защо толкова късно се отразява датата и часа на протеста за 2ри път в нашия форум? :huh: За миналия протест не стана ясно нищо до последно.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ivu

Нямаше как да излезна от работа :huh: Иначе 100% щях да дойда въпреки часа.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

xtuners, теб те нямаше... никого от клуба нямаше, сам бях сред 15 голфа, 2 беемвета, два ситруена и две алфи... 20-25 коли максимум бяхме, въртяхме се по маршрута около 7-8 пъти. Получихме типично български коментари от минувачите, докато пресичахме пешеходните ИМ пътеки, неща от сорта на "А дано да ви ги вдигнат тройно цените на бензина!" и "Стига сте вдигали шум бее". Не протестираме само за горивата, а плакатите по колите ни приканват към обединение срещу вдигането на цените на бензина, таксите, многото дупки, цените на продуктите и т.н.! Простия човек не може да разбере, че от вдигането на бензина се вдига хляба, който ще си натъпче, или май за тъпчене няма пари, вдига боба, лещата, царевицата и лютеницата. Всичко, което си купува един пенсионер се вдига, да не говорим всички други нормални битови нужди...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...