pavle 2 #1 Публикувано 10 Юли, 2008 кои беше тоя умник дето нахрани 2 пешеходци тая сутрин на пешеходната на шела младост2караше черно купе 5 та ген. единия пешак бях аз , та бате ако имаш да казваш нещо даваи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #2 Отговорено 10 Юли, 2008 Дам, кой слага лошо име на черните купета? Утре ще срещнат мене и ще ме наредят "тва беше ония..." Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #3 Отговорено 10 Юли, 2008 Смазващо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #4 Отговорено 10 Юли, 2008 (Редактирано) Колегата vex е прав, черни купета много сега ще има да ги псуват всички. Нахранили те на пешеходната пътека, може да не е някой от форума, гадно като си пешак и те пренебрегват, мен всяка сутрин ме хранят като разхождам кучето и пресичам Ботев, ама...не пускам тема за всяка Хонда дето ми свири с клаксон нали?Да се чудят полсе колегите кой е бил? Да не е била жена, майка ми кара черно купе? Може тя да е била на път за бизнес парка Не се връзвай така на всички идеоти ! Редактирано 10 Юли, 2008 от tazzz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #5 Отговорено 10 Юли, 2008 Има си тема "Кой беше"... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #6 Отговорено 10 Юли, 2008 ......и всъщност каква работа имаш да вървиш пеша? Хонда нямаш ли си? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boba7a 0 #7 Отговорено 14 Юли, 2008 черни купета бол.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове