Jump to content
Guest believer

проблем с отключването

Recommended Posts

Guest believer

вчера вечер тръгвам по никое време да изпращам жената и се оказа че с дистанционното нищо не става...влязох си в колата по добрия стар начин с ключа обаче не мога да я запаля (съвсем нормално вярвам), пробвах 30 комбинации от влизане/излизане и натискане на проклетото синъо копче като в тримата глупаци даже събрах и погледите на съседите ама пак нищо ;) тя колата по принцип има малко странни защити - пали се само при натиснат съединител, пък и аз съм си пълен lamer и ми е от три дена все още тъй 4е може и проблемът да е съвсем идиотски ама в момента колата си седи и хубавее пред блока пък аз освен да си я гледам друго не мога да направя...приемат се всякакви конструктивни предложения 4е така ми се кара 4е две не виждам :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Говориш с някой алармаджия да дойде да я погледне -- правят тази услуга, около 20лвПреди това можеш да си провериш ВСИЧКИТЕ бушони

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tirex

Много е важно каква ти е алармата и от колко години е поставена на колата.Също така,виж къде ти е служебния бутон,за препрограмиране по твои предпочитания.На мен служебния бутон ми стои в къщи,сам си слагах алармата с приятели и след поставяне и програмиране,го свалих.Ако алармата е около 10г. е вероятно да прави проблеми.А защо най напред не провериш батериите на дистанционното!Ако те са наред,пробвай да я откачиш и да видиш дали ще работи.Обикновено блока за управление се монтира под таблото,около кормилния лост.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

най-добре говори с някои алармаджия да я погледне. ако не си се занимавал с токове и проводници до сега ...иначе намери кои блок контакт ти прекъсва веригата към стартера или каквото прекъсва веригата ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sashko

прецакал ти се е имобилайзера или бушона към когто е варзана алармата .... т.е. като не отключиш с дистанционното и не се изключва той и така ... естествено само мога да предполагам :fun:) успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Бих ти препоръчал тъй като колата ти е от три дни да се обади на пича от който я взе. Има си пинизи все пак :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

1. според мен е батерия 2. ако не е батерия и не ти се дават кинти за алармаджия най сигурно си намери блока за управление на алармата който обикновенно го слагат над бушоните (не е задължително) и разглеждай жиците трябва да има 2 свързани с някой кабел кйто ти е от колата (освн захранването ти ) тоест кабела от колата ти е прекъснат и тия две жици са вързани за двете места на прекъсването - та решението е просто възстанови този кабел и си готов, но след това няма да ти работи защитата - тоест това е решение само за запалване но не и за алармата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest believer

а, пича от когото я взех го изтормозих поне 5 пъти вече=]]...и с батерията пробвах де, това беше първото което ми хрумна но за жалост не се оказа там проблема, мерси за предложенията сега слизам да почовъркам и по всяка веоярност ще се вика алармаджия по-късно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest asen

Аз съм почти сигурен, че е бушон, защото преди време го имах същия проблем, въпреки че не беше на хонда, но това няма значение. Минах през трима алармаджии, изръсих се 30 кинта, а накрая съвсем сам без грам познание по електрониката сам си открих проклетия бушон изгорял.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...