Jump to content
Guest poliqka

tresene pri poteglqne...daite suvet

Recommended Posts

Guest poliqka

vuzmojno li e da e ot vutreshnite kareta?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

понеже всичко друго съм сменил остава само този вариант...сега ще ги сменя и тях и ще видим

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

понеже всичко друго съм сменил остава само този вариант...сега ще ги сменя и тях и ще видим

при мен от скорости тресеше но на всички скоростиако нещо само на първа е станало - може при потеглянеама виж дали е на първа или при потегляне само...според мен другия вариянт е да е от съединител (ако е само при потегляне)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

abe имам нови притискателен и феродов диск и лагера а е на всички скорости като има разлика в оборотите а кое на скоростите имаш предвид?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest �нчо

Най - вероятно тампони на мотора ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Или пък самото жило на съединителя ;) след време се износва и зъбчетета не отпускат както трябва и се получава тресене ;) Аз го имам същия проблем , но още не съм го решил :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

``как така жило бе той е хидравличен-с помпа и маркуч а не жило а зъби няма никакви само два диска

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

и аз мислия ,че са танпони на двигателя :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

много странно ще трябва да ги поръчвам но доколкото гледах бяха здравиа от каретата не е възможно така ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest �нчо

Ако са толкова разбити каретата, ще ги чуваш как тракат. Особенопри потегляне. Завий волана пълно ляво или дясно и тръгни рязко.Няма начин да не чуеш ужасния звук на разбитите карета :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

не бе да не съм олигофрен ебати... само за вътрешните става въпрос иначе външни ...преди карах един крив jazz и на него сум чупил/сменял 6 пъти тоест до болка ми е ясно за външните въпроса е: може ли да тресе при потегляне от вътрешни карета?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Не ти говоря за съединителя :fun: а за жилото на педала на съединителя :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

най добре бегаи при ОМБРЕ да ти види проблема :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

може от каретата да е, като са разбити и имат по-голям луфт, и заедно с демферите на съединителя може да правят този номер ... но е малко вероятно.пробвай да караш на 2ра с около 3000 оборота, без да ускоряваш. рязко дай газ, пусни газта -- ще ги чуеш да претракват ако са те.Според мен ти е крив притискателния диск, или има изпуснали пружини по 'слънцето'

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

не е крив понеже е чисто нов оригинален а с стария имаше същия проблем..ще отида при омбре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...