Jump to content
Guest behemoth

Honda Prelude 5g или Toyota Celica 6g

Recommended Posts

Guest behemoth

Привет Колеги,Реших да сменя Маздата с нещо което има климатик и да върви повечко. Та се спрях на тези два варианта. Потърсих доста из форумите, но за дирекно сравнение на двата автомобила тема не намерих. Става въпрос за двигатели 1.8 и 2.0 съответно за Тойотата и Хондата. Някой карал ли е двата автомоила? Ясно ми е че без да пробвам да се кача и да покарам няма да стане, но всякакви впчеатления са добре дошли.Хвърлил съм око на тази:http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&a...&f1=detailsНякой ходил ли е да я оглежда?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stancho

за селиките с 1.8 двигател съм чувал че са доста мудни и определено им трябва доста повече сила (не съм се возил)прелюда и той не се води от "най-бързите хонди" :) но за разлика от това е може би една от най-комфортните и в същото това спортни коли на които съм се возил. вози учудващо меко (спрямо моя сивик например) а пък е доста по стабилен :) моят съвет е да покараш по един екземпляр и от двете и сам да прецениш. щото в крайна сметка важното е тебе на коя кола интериора те кефи повече, стойката вътре, външния вид и т.н. успех !1 глас за хондака естествено :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest behemoth

Абе порачетох по доста места мнения и мисля че варианта със селиката отпада. Има ли някой колега с пета генерация във форума, който би се съгласил да демонстрира колата? Намирам се в София.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз мога да ти демонстрирам мойта, тя е една от най-запазените екземпляри, които съм виждал. мога и да ти кажа какво да гледаш и какви мизерии можеш да очакваш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest behemoth

аз мога да ти демонстрирам мойта, тя е една от най-запазените екземпляри, които съм виждал. мога и да ти кажа какво да гледаш и какви мизерии можеш да очакваш.

Привет, Ще ти бъда много благодарен ако наистина имаш възможност.Горе доло кога и в кой район ще ти е удобно? Бирата от мен после :bow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

единствения проблем е че в момента колата ми е за боя (лек тунинг) :bow: . като излезе тия дни , съм на линия. Район - някъде около бул. България.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Следващата седмица само в понеделник съм в софия, после отпуска, язовирче, палатка, цър-пър, приатана работа :-)България ми е удобно, аз съм в Лагера, работя в Павлово. Ще се доразберем, като тунинга е завършен.Мерси предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма проблем ..прати едно лично с тел.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Едно голямо благодарско за xtuners, че ме повози на прелюда и разсея и последните колебания каква кола искам :-) Сега оставя да намеря нещо читаво.Някой да е засичал по автокъщите нещо дето си заслужава?

Редактирано от behemoth

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ако говориш за сивия, ми е малко претунингован :-)Аз си търся нещо сток, и да почна сам да добавям :) За червения пратих ЛС, друг не видях :-( А автоматик, десен волан и Селиката: не ме интересуват :-)

Редактирано от behemoth

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CHIPSI

Тойотата дори и 170 коньовата не върви кой знае колко или пък повече от Прелюда(160 к.с.)Още един глас за Хонда

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тойотата дори и 170 коньовата не върви кой знае колко или пък повече от Прелюда(160 к.с.)

Няма прелюд 5 г 160 к.с. Не подвеждайте човека

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Alexandro не са казали, че е 5-та, просто колегата Chipsi май не е дочел какво се търси, а може и да не имал това в предвид, а просто сравнение :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://forums.hondabg.com/index.php?showto...&hl=preludeЕто за тази говорех, има и по-нова обява с друга цена, но не я намерих :)

Мерси, за инфото, но е автоматик :-(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вярвай ми, ако не си състезател, автоматика е безценен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Sorry сега и аз не съм дочел, че не искаш автоматик :) и аз дирих такава кола, но за съжаление в БГ са рядкост, успех с търсенето ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вярвай ми, ако не си състезател, автоматика е безценен :)

Съгласен съм, каръл съм малко. Приатно и мързеливо е.Но за мен е голямо удоволстив да си ръчкам скоростите :-)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...