pesho2 0 #1 Публикувано 8 Юли, 2008 В сервиза казаха, че барабаните отзад са в окаяно състояние, но още мога да карам с тях. Сигурно от Бултрако мога да се снабдя с тях. А от друго място, но да не е автоморга, че ще са същите?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #2 Отговорено 8 Юли, 2008 Пусни тема в купува части, пиши кой модел сивик 1.4, все някой колега ще да има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Gan_san #3 Отговорено 8 Юли, 2008 Трябва да се знае и диаметъра на барабана. Ако е с ABS е 200 мм, а иначе 180 мм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest madrugada #4 Отговорено 8 Юли, 2008 виж ж евро 07 аз си купих дискове от тях и съм доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #5 Отговорено 8 Юли, 2008 На мен ми останаха 2 барабана на 201мм от сивик купе 94-та без ABS, ама погледни какъв диаметър са ти барабаните , защото 181 и 201 мм не са съвместими.Поне на 95-та сивик Д15Б2 хеч 181мм и на купето 201 мм са на различни шенкели и дупките за закрепяне са различни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове