Jump to content

Recommended Posts

Здравейте искам да питам как да си махна емблемата на Honda без да нараня колата по някъкъв начин.

Идеята е че искам да си сложа друга на Honda Type-R която съм си поръчал от e-bay и е червена,смятам че ще седи доста по-добре на колата но преди това трябва да махна старата и да поставя новата.

Става въпрос за Honda Civic 7 генерация мисля че трябва да се води моята кола ето и снимка

Публикувано изображение

Мерси предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

виж зад решетката да няма някви щипки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако няма, взимаш едно парцалче, една обикновена отвертка и лека-полека ще я махнеш мисля. Парцалчето подпъхваш под отвердката, защото иначе ще нараниш колата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси много.Утре на светло ще погледна зад решетката за някакви щипки и ако няма ще действам с отверката и парцала.На мен тази идея ми дойде защото едно прятелче си купи новата опел корса 1.2 двигател и реши да махне цифрите 1.2 че не му харесвала така колата,та в сервиза на опел му казали че тези неща се махали с някаква течност и от една капка емблемката щяла да падне и се чудех каква ли е тази течност и няма ли да разяде боята по някакъв начин след като е толкова силна :) Няма значение след около две седмици ще пусна снимки как е станало и ще деиствам с отверката и парцала за по-голяма сигурност.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземи макетно ножче, само резеца и внимателно го плъзгай под емблемата. Ако има щипки тогава си помогни малко с отвертка, но преди това разлепи колкото може емблемата. Бавничко и полека и ще мине без поражения! :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...