Guest group4dam #1 Публикувано 25 Април, 2005 (Редактирано) Редактирано 26 Април, 2005 от group4dam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Kicho #2 Отговорено 25 Април, 2005 Мисля си за самозалепващи се стикери с логото на клуба,уеб адрес, мястото и датата на срещата и евентуално някакъв телефон и де що видите Хонда лепнете за по-голяма публичност.Какво ще кажете ????????? Тази идея беше предложена преди и реализирана.само че не с залепващи се стикери а с визитни картички........ провали се.Не всеки който кара хонда е ентусиаст.Този който му е интересно ще ни намери! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #3 Отговорено 25 Април, 2005 Тц .... стикери добре, ама лепенки ... Нали се сещаш Ако някой ти лепне лепенка на колата и като я отлепиш лепилото остава върху боята Аз бих псувал една седмица, ако нещо такова ми попадне в/у боята По добър вариянт ако искаш реклама от тоя сорт е нещо разпечатано и да го мушнеш м/у чистачките.Въпреки че ... мисля си, че и без реклама доста народ ще се съберем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #4 Отговорено 25 Април, 2005 (Редактирано) Редактирано 26 Април, 2005 от group4dam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #5 Отговорено 25 Април, 2005 Какво ще кажете ?????????Я си удари една злобарка и се успокой малко Има разпечатани брошури при Омбре, ако каже ще принтнем и за срещата, ама това с лепенките ... хъх За 2 дена напиване дай да вземем и реклами по бТВ да пуснем а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #6 Отговорено 25 Април, 2005 Аз ще го направя, пък ще видимDroxboli идеята е добра--> и аз си го мислих това за лепилотоЩе прескоча до една рекламна агенция да видя какво ще измислят Брат кефи6 ама ако и на сре6тата бе6е ентусиаст 6те6е да разбере6 каде гледахме формулата Споко бе мой , дай по-еваж. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #7 Отговорено 25 Април, 2005 Аз ще го направя, пък ще видимНе прави нищо. Има кой.Има оторизирана рекламна къща,която може да ползва логото на Клуба.Логото и дизайна е нежелателно да се разпространяват без одобрението на поне 2/3 от учредителите на "Хонда Клуб България" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nikonti #8 Отговорено 16 Декември, 2005 Колеги, кажете от къде мога да получа лепенки, намирам се във Видин, stan4o е от тук и скоро ще си идва, ако някои има мойе да му напише лс и да му ги даде. Много ще съм горд и моята хонда да има такава лепенка. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове