Jump to content
Guest group4dam

СТИКЕРИ

Recommended Posts

Guest group4dam
;) Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Kicho

Мисля си за самозалепващи се стикери с логото на клуба,уеб адрес, мястото и датата на срещата и евентуално някакъв телефон и де що видите Хонда лепнете за по-голяма публичност.Какво ще кажете ?????????

Тази идея беше предложена преди и реализирана.само че не с залепващи се стикери а с визитни картички........ провали се.Не всеки който кара хонда е ентусиаст.Този който му е интересно ще ни намери!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Тц .... стикери добре, ама лепенки ... Нали се сещаш Ако някой ти лепне лепенка на колата и като я отлепиш лепилото остава върху боята ;) Аз бих псувал една седмица, ако нещо такова ми попадне в/у боята ;)По добър вариянт ако искаш реклама от тоя сорт е нещо разпечатано и да го мушнеш м/у чистачките.Въпреки че ... мисля си, че и без реклама доста народ ще се съберем ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam
;) Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Какво ще кажете ?????????

Я си удари една злобарка и се успокой малко ;) Има разпечатани брошури при Омбре, ако каже ще принтнем и за срещата, ама това с лепенките ... хъх ;) За 2 дена напиване дай да вземем и реклами по бТВ да пуснем а? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Аз ще го направя, пък ще видимDroxboli идеята е добра--> и аз си го мислих това за лепилотоЩе прескоча до една рекламна агенция да видя какво ще измислят

Брат кефи6 ;) ама ако и на сре6тата бе6е ентусиаст 6те6е да разбере6 каде гледахме формулата ;) Споко бе мой , дай по-еваж.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Аз ще го направя, пък ще видим

Не прави нищо. Има кой.Има оторизирана рекламна къща,която може да ползва логото на Клуба.Логото и дизайна е нежелателно да се разпространяват без одобрението на поне 2/3 от учредителите на "Хонда Клуб България"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikonti

Колеги, кажете от къде мога да получа лепенки, намирам се във Видин, stan4o е от тук и скоро ще си идва, ако някои има мойе да му напише лс и да му ги даде. Много ще съм горд и моята хонда да има такава лепенка. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...