Jump to content
Guest gothic_fan

донесоха ми кристални стопове

Recommended Posts

Guest gothic_fan

Здравейте! Донесоха ми кристални стопове, купени са от сайт, на кутията пи6е: 92-95 Honda Civic 2/4dr Altezza Tail Lights Gun Metal w/ LED rings DEPO, моята е Civic 94 Hatchback (2 врати), аз толкова се зарадвах, за6тото чаках 1 месец, и изненада: не пасват! По-къси са, сега се чудя къде да отида да ги нагаждат, та въпросът ми е става ли с някакви уплътнения, за да остане съвместимостта с предните, 4е ако се счупят (не дай си Боже) не знам......??? Казаха ми че има разлика между 2 и 4 врати, ама като ги поръчвахме не го знаех това, а и аз искам то4но тези, за6тото са със светодиодни пръстени...PS: Ако някой иска мога да говоря с моя познат да поръчва през интернет, цената с доставката се получава малко по-ниска от тази в БГ, оба4е може да се избира всякакакъв модел, а не само стандартните масови кристалки, като сложат моите 6те постна снимки ! :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

на кутията пи6е: 92-95 Honda Civic 2/4dr Altezza Tail Lights Gun Metal w/ LED rings DEPO, моята е Civic 94 Hatchback (2 врати)

:blink: Ами то на кутията си пише - става дума за купе (2 врати) или седан (4 врати)!Твоята е Хечбек (3 врати)! :oops:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

и аз така се преебах купих си за 2/4врати разликара е не между 2 и 4 а между 2/4 и 3 врати не се мъчи да ги слагаш продай ги на някой с купе или седан и си поръчай други

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

Ами да, аз го разбрах това, ама късно, хватката е 4е аз искам то4но тези стопове, за6тото са със светодиоди, сега ходих при един майстор, но той ми каза 4е може евентуално да стане това дето го мисля, но чак другата седмица, има много работа човека, а на мен ми трябва спешно, ако ме разбирате, така че ако има някой от Русе и познава майстор да свирка, много ще съм благодарен! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

виж при дидо лаков в сервиза дали могат да ти помогнат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

И със фаровете ли е така ;)http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...7970353425&rd=1 да са 4уствам ли прецакан,ве4е патуват насам

ами пише that fits ALL models (2dr, 3dr)дано да станата да питам само те със един пръстен ли са или с два? щото на снимката е един а пише че са два

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

Хей, кой е Дидо и къде се намира това, че аз не съм много в час със сервизите...............олееее, не знам каде е това, кажи нещо повече, че вече издивявам! ;) А, за фаровете, стават, там нали пи6е 4е са за вси4ки модели,оба4е много скъпо!Аз съм си харесал едни които са доста по-евтини и пръстените светят 7 цвята, ако иска6 мога да ти пост-на линк, ненормални, но нямат доставка за БГ, ще се опитам да ползвам друг канал както стоповете....... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

Хей, кой е Дидо и къде се намира това, че аз не съм много в час със сервизите...............олееее, не знам каде е това, кажи нещо повече, че вече издивявам! ;) А, за фаровете, стават, там нали пи6е 4е са за вси4ки модели,оба4е много скъпо!Аз съм си харесал едни които са доста по-евтини и пръстените светят 7 цвята, ако иска6 мога да ти пост-на линк, ненормални, но нямат доставка за БГ, ще се опитам да ползвам друг канал както стоповете....... ;)

ами то малко е сложно за обесняване ако искаш в срада направо ще те заведа там.а иначе мен ме интересува как можем да поръчваме от ебаъ че съм си харесал едно две неща, ако имаш начин ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

а да питам само те със един пръстен ли са или с два? щото на снимката е един а пише че са два

аз пък гледам на снимките 4е са с два пръстена ;) ALL SALES ARE FINAL. Unless item is broken. At which YOU will need to contact the shipping company to get a refund.Postage insurance Not offeredстранна комбинация на условия ;) а иначе мисля че за купе и хечбек фаровете са еднакви. за седаните са различни ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

да бе верно че са с 2 пръстена ;) моя грешка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dido_dimov

gothic_fan ... и ти ли си русенец бате ... обадете се в сряда да се видим.И един глупав въпрос ... за кончерто такива шукарийки не сте ли срещали някъде ? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THE BEAST

Здрасти братлета аз съм с купе 95-та я кжете малко цени за тия нещица че ме интересува това онова ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

Ами на мен ли4но ми излязоха около 420 лв със вси4ко, 6тото има превод на $$$ по Western Union ,доставка до Щатите, после застраховка, пращане на колета до БГ и 4акане около 1 месец, оба4е си струва,все пак полу4ава6 то4но каквото иска6, а не масовките дето даже не са оригинални ,до края на тази седмица съм си обещал да ги сложа и 6те сте опитам да пост-на снимки, зна4и единиа сайт е http://www.slickcar.com/altezza_lights.asp...Category3ID=123http://www.motorwings.com/eurotaillights.htmlа моите са:http://www.matrixracing.com/BI7632Details.htmфаровете които 6те пора4вам евентуално са:http://www.procarparts.com/store-detail.as...e=onlinestoreDBдано поне по тях да няма също несъответствия... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

аз мисля че от ебау можеш да ги вземеш доста по ефтино, а ще са със същото качество.по качествени може да са само на TYC.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cirkone

та набързо да ти обясня за Дидо Лаков- караш по Плиска, минаваш Париж, минаваш отбивката за стадион Локомотив, и после в ляво- пътя минава успоредно на ЖП линия и ТАМ е сервизът му!ок?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

а иначе мен ме интересува как можем да поръчваме от ебаъ че съм си харесал едно две неща, ако имаш начин ....

аз имам много сигурен начин ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

Аз знам за ebay, обаче там цените са доста подозрителни а и вси4ки са някак си доста стандартни, а и аз от там започнах да търся преди месец, но така и не намерих със светодиодни пръстени: ;)http://www.matrixracing.com/BI7632Details.htmКакто и да е, аз дове4ера пак съм на майстор да умуваме как ще стане, благодаря за адреса на сервиза на Дидо, и там ще пробвам! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Ами на мен ли4но ми излязоха около 420 лв със вси4ко, 6тото има превод на $$$ по Western Union ,доставка до Щатите, после застраховка, пращане на колета до БГ и 4акане около 1 месец, оба4е си струва,все пак полу4ава6 то4но каквото иска6, а не масовките дето даже не са оригинални ,до края на тази седмица съм си обещал да ги сложа и 6те сте опитам да пост-на снимки, зна4и единиа сайт е http://www.slickcar.com/altezza_lights.asp...Category3ID=123http://www.motorwings.com/eurotaillights.htmlа моите са:http://www.matrixracing.com/BI7632Details.htmфаровете които 6те пора4вам евентуално са:http://www.procarparts.com/store-detail.as...e=onlinestoreDBдано поне по тях да няма също несъответствия... ;)

От proparts.com НЕ пазарувай. Голями нещастници са!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

На Кончерто и на Сивик еднакви ли са фаровете ??????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

май не са еднакви

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

;) напълно са еднакви, няма проблем поръчвай си :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Батенце, недей така да лъжеш човека, дори и на шега ;) Мисля, че може да се направи така, че да ти паснат. Виждал съм немалко тунинговани коли със фарове или стопове от други модели и марки автомобили :) Просто трябва да отидеш на майстор, за да ти преправи отворите за стопове или да си ги преправиш сам, ако знаеш, как става ;):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Мисля да сваля твойте първи да пробвам, пък ако станат хич няма да поръчвам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dido_dimov

group4dam ... братле ... за тоя модел Хонда, малко е работено по направление "тунинг" Ако случайно попаднеш на нещо, светни ме и мен, че аз не намерих. Другия вариант е от някой Акорд, че са ръбатички като наще да се седне и да се нагласи. Пластмасите ако са правени за Роувър 200-400 ще паснат сравнително лесно, но фарове и стопове ... "Уникални" сме бате. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Вчера рових цял ден в нета, но нищо не намерих. Но хобаво че каза за Роувър не съм търсил. Я виж ТОВА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

:D напълно са еднакви, няма проблем поръчвай си :fun:
Мисля да сваля твойте първи да пробвам, пък ако станат хич няма да поръчвам
точно моите няма да станат 100%по вероятно е от някой Роувър :D:fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dido_dimov

Я виж ТОВА

Гледах го ... миналата седмица и аз стигнах до рам. Проблема е, че става дума за купе. Към цената като сложиш и транспорт и мито ... по-добре да я дадеш на някое нашо майсторче да ти я направи по твой вкус :fun:Из ония дни ми дойдоха едни идеи ... само трябва да намеря малко ТТ данни и ще видим какво може да се направи. Ако всичко е както на мен ми се иска :fun::D :D ще стане нещи страхотно. Поне така ми се струва. Ще трябва обаче да си сваля номера на бронята. Редактирано от dido_dimov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dido_dimov

gothic_fan ... сега остана да я снимаш и да покажеш резултата :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

Утре сутринта първото нещо което ще направя е да я щракна, защото много мъка , много чакане, но както видях и по тъмно, напълно си заслужава, пък аз тия дни ще ти се обадя да разфасоваме таблото! :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

Утре сутринта първото нещо което ще направя е да я щракна, защото много мъка , много чакане, но както видях и по тъмно, напълно си заслужава, пък аз тия дни ще ти се обадя да разфасоваме таблото! :thumbs1:

с таблото какво ще правите?ако махаш неона и е още използваем свиркай.и даваи снимките да видим какво е станало :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan
Отговорено (Редактирано)

Ами имам мерак да сменя тая бяла светлина по таблото, а за неоновата нишка, аз нали имах 2 броя, едната оригинална - 60лв, другата менте от пазара - 15лв, и изгоря , мамицата и! Ха познайте коя! Така 4е сега работещата я опънах по тавана отзад, защото ми писна да изтървам пресечките с тая ярка светлина по таблото! А за таблото, обмислям една идея, ама не знам дали ще стане, има много яки неонови пури за компютър, по 10 лв парчето, и са точно на 12 волта, та не може ли да се сложат една , две отвътре??? Как мислите? :thumbs1:

Редактирано от gothic_fan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

Ами имам мерак да сменя тая бяла светлина по таблото, а за неоновата нишка, аз нали имах 2 броя, едната оригинална - 60лв, другата менте от пазара - 15лв, и изгоря , мамицата и! Ха познайте коя! Така 4е сега работещата я опънах по тавана отзад, защото ми писна да изтървам пресечките с тая ярка светлина по таблото! А за таблото, обмислям една идея, ама не знам дали ще стане, има много яки неонови пури за компютър, по 10 лв парчето, и са точно на 12 волта, та не може ли да се сложат една , две отвътре??? Как мислите? :thumbs1:

по скоро пробвай вместо крушки да сложиш диоди, то и без това такива крушки се оакза че няма, поне аз не можах да намеря.като не ме мързи толкова мога да пробвам със диоди какво ще стане, ама го затворих таблото и сега ме мързи пак да го отварвям

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan
Отговорено (Редактирано)

Ееееей, Дидо, стра6ни снимки са станали, по-добри са от моите, нали няма6 нищо против да си я сложа за аватар? :bg:А за таблото още мисля как ще стане, ама скоро ще го измисля! :bg:

Редактирано от gothic_fan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...