JDMK 3 #1 Публикувано 3 Юли, 2008 Здравей колега успях да изтегля клипчето и даже съм ти го конвертирал на avi формат , единствено качеството е малко лошо но така стават от сайта филмчетата.п.с. адвам те в скайп и ти го пращам веднага Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #2 Отговорено 4 Юли, 2008 Здравеите прочетох дискусията и ако мога да ви помоля нешто.Трябва ми програмата за теглене на клипове от ВИБОХ7 ако разбира се жи се намирта такава мерси предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #3 Отговорено 6 Юли, 2008 Колега влез във Вбокс, и напиши "сваляне от Вбокс" има филмче, което подробно показва кое как става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #4 Отговорено 6 Юли, 2008 Здравеите прочетох дискусията и ако мога да ви помоля нешто.Трябва ми програмата за теглене на клипове от ВИБОХ7 ако разбира се жи се намирта такава мерси предварително. Orbit Downloader - универсална теглачка, която може да тегли и Флаш*Свалянето на Флаш работи само с Internet Explorer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #5 Отговорено 6 Юли, 2008 Ето ти филмчета как се тегли има и за Firefox става много лесноhttp://www.vbox7.com/search/?offline=1&...%BE%D1%82+vbox7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове