Jump to content
Guest group4dam

Колко големи МАНИЯЦИ сте ?

Recommended Posts

Guest street_fighter

абе яка е ама да е в street stile

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam
:blink: Редактирано от group4dam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

Кактвато е обикновенка  представяш ли си разочарованието  което ще изпита собственика на някой голям хамериканец или порше или каквито искат дараци там когато CRX-чето го остави като крайпътен камък Представяш ли си ????  Да си купиш кола за 100 000 и да те строши кола за 10 000 !!!!!!!    Голям срам

;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

абе къв стреет стиле бе тва си е жестоката кола!!! !!! !!! ама хич не е евтина

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Много якоооооооо ;) Ама това е било някога евтина кола, сега не е от най-евтините и със сигурност доста пара е потрошена, за да стане така. Много яко :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Много якоооооооо :P Ама това е било някога евтина кола, сега не е от най-евтините и със сигурност доста пара е потрошена, за да стане така. Много яко ;)

И върви само направо ... не е за мен ... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

София-Пловдив ----> 30 мин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

да бе да.София-Пловдив 5мин.абе що се фантазирате така бе хора,ние да нямаме немските аутобани за да ни позволяват такива неща.такова време ми се струва смешно,45 мин ми се струва по реално щото сам ходил за толкова ама с мерцедес C Klass AMG и карахме със 180 и пак беше на тръни заради дупките а за street stila имах предвид че тая кола така не може да се кара в това състояние щото е само за DRAG и NIRA са DRAG състезания

Редактирано от street_fighter

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

ако се замисли човек ... 240 ще ги дигне хубаво .. максимални обороти хубаво ... но как го виждаш тоя филм 30 минути ?прегряване гърмене летене ... и всички останали "суперефекти" ще са включени в тази фантастика-драма-трилър-в-трето-лице-екшън-смешка продукция :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

да бе да.София-Пловдив 5мин.абе що се фантазирате така бе хора,ние да нямаме немските аутобани за да ни позволяват такива неща.такова време ми се струва смешно,45 мин ми се струва по реално щото сам ходил за толкова ама с мерцедес C Klass AMG и карахме със 180 и пак беше на тръни заради дупките а за street stila имах предвид че тая кола така не може да се кара в това състояние щото е само за DRAG и NIRA са DRAG състезания

рекорда ми е с црх-а(б16а) 37 минути от табела до табела като не съм падал под 190 дори в тунела, до 220 съм дигал , имам свидетел(на брат ми жената) която не лъжетоа црх е супер машина

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

напълно е възможно да се мине това растояние за от 35-до-45м :D :cool :fun: аз съм го взимал за 48м с пежо GTI 1.6 129k. :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Някой беше казал 4е стигнал с Кончерто за 40 мин. като карал с 200 км/ч на 7000 об.Сега като ремонтират магистралата моге и да стане. А пък ако ремонтиран нашата Хемус отивам да живея в Девня 30км. от Варна, ще стигам по-бързо отколкото от квартала(5 км.). Но те май като оправят магистралите ще поставят камери и като вдигнат глобите 5 пъти и край !!!Колегата Znipe R е див !!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

тва с 7ООО оборота за 40 мин.хаха сещате ли се какво ще му стане на двигателя! :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

аз на един сее до двигател на джет държах почти мах скорост ок 20 мин и така се получи че счупи биала а от там и блока:еба си пич... ....на

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...