Jump to content
Guest poliqka

tire rotation indicator?

Recommended Posts

Guest poliqka

na accordeca 1st gen se zadeistva tozi datchik..za kakvo e?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net
;) бааааали му мамата, къде го това животно..... разясни малко за какво става дума, пък може да се присетим какво е това. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

потърсих и разбрах това са три индицатора с по 3 степени- зелена жълта и червена за:баланса на колелата,маслото и филтъра но мерси все пак..и като се задеистват всеки има едно много малко бутонче за рестартиране

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Ебати колата е това... :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Ебати колата е това...  :fun:

И аз искам да видя този уникат от аналоговата ера на живо! :D:fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Ненормална работа.... Абе тия японци са е егати щурите глави, все ще направят някаква такава джидафка дето да те радва и да им се чудиш на акъла!Много ще ми е интересно някой ден да я видя тази кола...Ако ти хванал да я реставрираш и да я потдържаш, ще е супер, че в момента май ти си единствания тук.... а такива коли са просто живи легенди! :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

хванал съм се и още как!!! поръчвам части и сменям ВСИЧКО като луд но е малко тежко понеже никой никога нищо не и е сменял но пък е седяла в гараж абе досега съм дал 4000 лева за части и ремонти (никога не беше блъскана)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

хванал съм се и още как!!! поръчвам части  и сменям ВСИЧКО като луд но е малко тежко понеже никой никога нищо не и е сменял но пък е седяла в гараж абе досега съм дал 4000 лева за части и ремонти  (никога не беше блъскана)

;) ;) ЕВАЛАТА :););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...