Jump to content
Guest Dobromirski

Хидравлика

Recommended Posts

Guest Dobromirski

Здравейте, На моето Хонде геврека му е доста "тежък" :oops:Та въпросът ми е: Има ли начин това да се компенсира? Гледам има един клапан за налягане на хидравличната помпа и се чудя дали може да се базикне нещо там? Също се чудя дали ако се вдигне нялагането в хидравликата волана ще омекне ? ps: Знам, че имаше такава тема наскоро във форума но вие я размихте с масла, шарнири, гуми и т.н. Да мойте гуми са 205х50х15 , но нямам намерение да ги сменям :blink: така, че обърнете внимание към техническото решаване на въпроса Pls :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1

Съветвам те нищо да не човъркаш по хидравликата тя си е направена да е твърда колкото трябва по скоро капни милко масълце на шарнирите и накрайниците.Ако я пипаш без да знаеш какво правиш само може да я повредиш може и да е тежка и ако си налял неподходящо масло за хонда трябва да е АТФ Декстрон 2 .Но ти ако решиш пробвай да и вдигнеш налягането :blink: изборът си е твой.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

човече оп яка хидравлика от на хонда трудно се среща такаче не я пипай,тя си е достатъчно стабилна и аз исках да ми е по мека преди (оная тема) ама сега осъзнавам 4е така е по добре :blink: и ти ще го разбере6 !!! ае със здраве и не пипаи нищо (съвет)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...