Jump to content
kikoMC's

Информация за една обява

Recommended Posts

Здравейте,съфорумци!Имам едно питане относно една обява в мобиле.бг на Хонда Сивик 96г. червен на цена 3800лв.Причината е,че ми се струва много ниска цената за сивик 96г.Ако някой знае нещо повече за неиното състояние ще му бъда благодарен.Мерси предварително на отзовалите се!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Колега рових се в мобиле.бг ама такъв дзвер червен на цвят 96г. не намерих за 3800лв :)

Редактирано от najami

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега рових се в мобиле.бг ама такъв дзвер червен на цвят 96г. не намерих за 3800лв huh.gif

Мисля, че за тази става въпрос http://www2.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmen...214596188848449На снимките изглежда добре, цената според мен е такава заради липсата на екстри, зависи и от къде е внесена, 12 годишна кола е и т.н..Така само по снимки надали някой ще може да каже много, трябва да я видиш на място :P .Успех и дано скоро се похвалиш с хондичка!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Звънни един телефон и виж за какво става дума.Малко ме съмнява това да е реална цена на автомобила.Може би без лети джанти, стопове и прочие би се доближила до горепосочената сума.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това е базов модел, няма и аербеци, има само ел. люк и хидравлика. Пребоядисвана, явно доста удряна щом и огледалата са шукарчета от битпазар, току излезе и 75кс и сдухан мотор..... нищо чудно да ти падне и на 3500.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Greenwater

Бате,кола от Перничанин и стройтел не се купува !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tazzz

Бате,кола от Перничанин и стройтел не се купува !

Хахах-ахаха :confused: уотъре луд си :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NIO

Колата е гледах. Имала е удар отпред, отзад и от дясно е била сгъвана. Общо взето са я направили леко на варел. Има бая циганийки по нея (Пернишки тунинг). Салона обаче е запазен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси колеги...изказахте се доста изчерпателно...като се реша да купувам ще се допитам до вас...мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...