Jump to content
Guest bobchu

Някой да има място за мен?

Recommended Posts

Guest bobchu

ако искаш мога да те фърла няма проблеми!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Brutalism

Ще има ли място,в купето, че съм с куфар,ама то багажника е като на седана.. :angry: Еми добре навит съм,само ми кажи в колко ще тръгваш и къде да дойда... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobchu

аз засега съм сам натам и с 1 френд с пунто,се ше влезе 1 куфар в багажника,имам неква туба ама.... още незнам кога ще се тръгва,ама наи-вероятно ще е в събота сутринта!тебе къф ти е плана?аз оставам събота вечер там на палатка!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

И аз ще съм там в събота, без преспиване!. bobchu ще се радвам да се видим ако е възможно. Много ме кефи как си си изпипал колата, тъмо ще я видя на живо и по подробно. Смятам по колата да те открия.

Редактирано от tiankata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз няма да оставям с преспиване,то и без тва на 28 е повече шоуто.Нашите ако им се идва да зяпат после се прибирам с тях или с рейс че на 29 съм на месечна в бургас..То тва почва в 10:00 ,така че кажи горе долу кога и къде да дойда...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobchu

братле остави ми някакъв тел да ти званна и да се разберем,но да знаеш,че ще се пътува рано сутринта,обаче още не сме уточнили колко,но може към 6;30,7;00

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Brutalism

Еми ок,ама кажи горе долу къде да дойда...Прозвъни ми аз ще те набера 0897 88 45 10 - Станкето :) Аи като се разберете тая вечер да ми кажи да видв и аз кога да стана и да си легна :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич, разбрахте ли се нещо и с твоя авер,да знам кога да стана и къде да дойда,Шот в 5 часа бап не ми се става :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

братле сори че така се замотах ама еи са влизам вкъщи и бях изключил то нали са едни приготовления!начи разбрахме се с моя човек 6;30 ще тръгваме,ако си навитак званни ми да се разберем!!!0887921571

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей уредихме се пак :) Май съм късметлия на пътуване със съфорумници... Може да я факате тая тема за боклюка :) ОТиваме в На Тунинг Фестчеее :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...