Jump to content
Guest buddi5

хондите са наистина издражливи ма6ини

Recommended Posts

Guest buddi5

Поне и аз да се опла4а в 4етвартак си смених гумите и по стара балгарска традиция отпред с 4исто нови а отзад втора рака.В петак патувах за лом до враца бе6е супер колата лети 4устваш се като бял 4овек . На излизане от враца се заиграхме с един мерцедес 230 пи4а бе6е оптимист :( отминах го като спрял и оцелих ебати трапа сас 160 джантата стана на гъс естествено от 4иито нови4ката ми гума се откасна пра4е колкото педя не питаите как спрях. Естествено бях бесен като си помисля какав удар бе6е сам благодарен 4е ходовата паст издаржа, кофтитобе6е 4е резервната ми гума е от малките та натам трябва6е да карам до 80 а то удара ми се прееба и километража ,набутах се и за други предни гуми .Мислех да викам кат и да садя обштината оба4е докато слагах резервната по саштиа на4ин пострада и една шкода фабиа и като поразменихме някои псувни кам обштина, даржава и вси4ки институции с колегата стигнахме до извода 4е само 6те загубим о6те време и пари.ВСЕ ПАК СМЕ В БАЛГАРИА :(:unsure: ЗА ВСИ4КИ КОИТО ПАТУВАТ КЪМ СЕВЕРОЗАПАДНАЛА БАЛГАРИА ОТВАРЯИТЕ СИ О4ИТЕ И ПО ВНИМАТЕЛНО ДА НЕ СИ 4УПИТЕ И МА6ИНКИТЕ :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

е издръжливи са спор няма, три пъти кривя летите джанти след снеговете (точно тогава се отвориха ямите на пътя) със 100-140 км/ч ....от всичко само джантите пострадаха ... и се изправиха след това :( (срещу заплащане и много пот на лицата на гумаджиите)и вече такова ... не карам бързо по непознати пътища :( ... почнаха да не ми харесват изненадите :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Момчета аз съм от Враца... и не карам така там... не ви ли е жал... баси пътищата... на непознат път повече от 100 недейте дига... а в северозападнала БГ не карайте и с толко.Супер е зле там положението.То и в Сф си има дупки ама поне където ги няма пътя става а там има дупки и където ги няма пътя е дъвкан и изплют.Ужас...Ае със здраве

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Мразя пътищата в БГ, незнам къф Евросъюз ги гони хората тук. На никой от Европа няма да му стъпи кръка тук и няма да ни пуснат с такъв вид на пътищата. В Европа за разлика от БГ, както и навсякъде по света се изплащат обезщетения на пострадали собственици на автомобили, заради дупки и прочее по пътя. Тогава не я мисля държавата ако ни приемат как ще плаща и не само на нас, ами и на някой европеец дето е минавал случайно от тук :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

наистина незнам как ще ни приемат в ЕС стези лунни пеизажи :( всяка година общините нехаистват слет зимните месеци :( но тази ми се струва ,че надминаха себеси с немарливост и безхаберие :(;):(;):unsure:;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

Снощи (към 20 ч)стана такъв майтап.Точно чета това и баща ми ми звънна от Шумен.Тъй като пътува доста по работа и снощи както се прибирал към хотела изведнъж се оказва без ходова част :o:) .Какво станало.Някой вкарвал кабели под земята и забравил да затвори улицата.Както баща ми ми обясни без никакъв знак или сигнални ленти на платното,както си карал и продължил по брони.Сега точно влизам в къщи.Цяла нощ пътувах да го взема.Колата му(има Волво S40)е в трагично състояние.От БулИнс като дойдоха през ноща(не знам как се навиха да дойдат)псуваха повече от нас двамата взети заедно.Резултата от това безхаберие е ,че колата е с откъсната ходова част отпред и още не незам си какво.Като я вдигаха с паяка(чак в 3 часа дойдоха)падна и двигателя. ;) Толкова е безумно,че изобщо не мога да се ядосвам.От Шумен до София с баща ми само се смяхме.Понякога имам чувството,че живеем в някаква книга на Тери Пратчет.Коментарите са ясни.Няма смисъл.Добре,че поне е бил изморен и е карал бавно,та не се е претрепал.П.С.Между другото другото,ако ми дадат да копирам снимките от застрахователя,ще ги кача да видите какво шоу е.Волвото прилича на Ситроен с вдигната до край задница сега. ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

...МЕЖДУ ДРУГОТО.... само аз ли заси4ам, 4е са по4нали да оправят дупките...все пак някой се е сетил

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Е те са се стили от доста време, но жалост запълват по дупка на седмица. А и докато почнат нова да запълват старата пак се еотворила ;)raldo: Добре че бащати е добре :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest FROSTY

...МЕЖДУ ДРУГОТО.... само аз ли заси4ам, 4е са по4нали да оправят дупките...все пак някой се е сетил

Аха, оправят 1 дупка, но са се появили други 10, такова някакво е съотношението.... аз зат'ва си псувам непрекъснато общините в София :):o;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Толкова е безумно,че изобщо не мога да се ядосвам.

Колега, ебаси..........наистина, добре че баща ти е добре, а тази случка я оставям просто без коментар ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

И аз забелязах на 2 улици това явление!Това обаче се случва всяка година, вижда се някаква активност. Ще се въздържа от коментар и ще видим този път до къде ще стигнат.А тези ремонти..............?Не мога да разбера защо изрязват асфалта, правят едни много жестоки ръбове, които на места са сравнително малки. Ама на места са по 10 см. и повече ;) Оставят така дупките още 5-6 дена, за да с автомобилите си да им заострим ръбовете и след това ги запълват. Ама всички сме били свидетели на криволичещи коли и скочили на спирачките им шофьори, дето се опитват да избегнат огромна подготвена за запълване дупка :o Не може ли поне това да го правят както трябва и като се реже да се запълва веднага? Няма никаква логика каквото и да мислим и както и да го обсъждаме. Няма и да има докато някой не поеме отговорност! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

И аз забелязах на 2 улици това явление!Това обаче се случва всяка година, вижда се някаква активност. Ще се въздържа от коментар и ще видим този път до къде ще стигнат.А тези ремонти..............?Не мога да разбера защо изрязват асфалта, правят едни много жестоки ръбове, които на места са сравнително малки. Ама на места са по 10 см. и повече ;) Оставят така дупките още 5-6 дена, за да с автомобилите си да им заострим ръбовете и след това ги запълват. Ама всички сме били свидетели на криволичещи коли и скочили на спирачките им шофьори, дето се опитват да избегнат огромна подготвена за запълване дупка :o Не може ли поне това да го правят както трябва и като се реже да се запълва веднага? Няма никаква логика каквото и да мислим и както и да го обсъждаме. Няма и да има докато някой не поеме отговорност! :)
човече и аз точно на това адски много съм се ядосвал. ...бяха го направили това на никола въпцаров в един момент, а там средната скорост на моменти е 80км/ч че и повече ...и като попадне някои на такава дупка и скача на спирачката или минава 2 платна в ляво или в дясно и ставаша една лудница ! точно с 15-ките как можех да ги кривна на тия смотани дупки не е истина ...вече като видя подобно нещо и намалявам бавно оставащите 300 метра преди събитието да няма изненадани ...най-бруталното е когато тираджиите се опитват да ги заобикалят или икарусите ...те трябва да оправят и ямите около релсите на трамваите ... 2 пъти виждам коли които си пукат гуми точно докато пресичат трамваини линии ...и да кажа и нещото което най- ама най-най-най-много мразя на пътя ... камион натоварен с пръст или разни други боклуци и железа, който да не е с брезент отгоре или по някакъв начин запечатан ... и всичките камъчета примерно ти падат на стъклото или разни буци или камъни падат от време на време, виждал съм и огромни арматури и железа да падат и камиона си продължи и не спря изобщо ...ще ми се по някакъв начин да подам молба да се направи закон против такива неща ... и всички товари да са запечатват винаги

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

камион натоварен с пръст или разни други боклуци и железа, който да не е с брезент отгоре или по някакъв начин запечатан ... и всичките камъчета примерно ти падат на стъклото или разни буци или камъни падат от време на време, виждал съм и огромни арматури и железа да падат и камиона си продължи и не спря изобщо ...

Има действащ закон за замърсяването на пътищата :o Ма кво от това ;) Аз имам идея :) Всички дето имате камери и фотоапарати СНИМАЙТЕ!!! Снимайте всички простотии които виждате ;) За приложението на клпчета и снимки идеи имате и вие.Нали ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

Не знам дали оправят ама тоя трап в които ско4их бе6е само подготвен, изрязан и заебан(с извинение за израза ) нали знаете от тия с гадните рабове.А и другата тапотия е 4е дори сега да ги претупат преди изборите колкото да ни замажат о4ите наи кастно до есента тия дупки пак сте зеинат :o ................................................. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

е, вчера и аз се "записах" - чисто нова мишелинка енерджи на 2 седмици "умре" в един трап ;)поне си имам още 3 :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1

И на мен през зимата един камион ми скапа предния капак като ръсеше пясък по пътя .Разминавам го аз а върху предния ми капак се исипва дъжд от пясък спирам и гледам направо станал на дупки дупчици и незнам кво още направо се вижда праймера отдолу :o полудях. веднага обърнах настигам го и гледам че му мята на една страна пясъка наляво а то трябва да мята назад и за това мята по колите който му се движат насреща ебаси идиота. сумати и коли окъпа по едно време взе да ми минава яда като гледам колко коли осра. Карам си зад него и само си го чакалея да спре някъде за отдих .След 10минути ми писна и му сякох пътя оня едвам спря зад мен слиза и ми се кара :) от 5 метра го усетех че е пил ... ;) направо му е__х му майката оставих го в една преспа и го глобих с телефона и джобните му ;) сигурно после е отказал алкохола доживот след толкова бой.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

:oops: направо му е__х му майката оставих го в една преспа и го глобих с телефона и джобните му :D сигурно после е отказал алкохола доживот след толкова бой.

no comment :blink::huh::o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...