Jump to content
J&D

Предно стъкло - сервиз в Ст. Загора

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Забелязах удар от камъче (вероятно) по предното стъкло.Резултат - две пукнатинки по диагонал с дължина 4-6 см. - едва видими.В Ямбол ми казаха, че най-близкото място, където могат да ми решат проблема е Ст. Загора.Затова питането ми е към колегите там:Къде в града им могат да ми решат проблема - бързо и качествено.Телефони или друг вид връзка.Благодаря.Черпането от мен :D

Редактирано от J&D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фирмата е "Бебо Глас", има инфо в нета за нея, но в момента не ми се отваря страницата нещо. Иначе виждам от малкото информация в гугъл че телефона им е 042/630621Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адашче .. аз доколкото разбирам колегата не иска да сменя стъкло .. а да му се запълнят цепнатините ! А в това гаражче за което говоря .. човека прави точно това и работи много добре ! За справки колегата DNL ... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адашче .. аз доколкото разбирам колегата не иска да сменя стъкло .. а да му се запълнят цепнатините ! ...

Това бих желал, ако е възможно разбира се... Иначе ново стъкло ми предлагат и тук, но ...Road®aceR - Да приемем ли, че мога да се възползвам от предложението ти.В смисъл - следващата или по-следващата седмица да се уговорим по телефона 1-2 дни предварителнои пристигайки в Зарата да ме заведеш до сервизчето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оправах и аз моя джам на сивика в това гаражче и още държи човека взема евтено поне преди 3-4 години беше така за 16 санта пукнатина ми взе 16 лева

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Road®aceR - Да приемем ли, че мога да се възползвам от предложението ти.В смисъл - следващата или по-следващата седмица да се уговорим по телефона 1-2 дни предварителнои пристигайки в Зарата да ме заведеш до сервизчето.

Заповядай ! Ше липсвам само в периода 04-08 юли !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря Ви.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest J&D

Работата свършена-мисля благополучно.Благодарности за отзивчивостта на колегите от Заратаи особено на Иво. Само за допълнение-началника (половинката де) е смаяна как може абсолютно непознати хора да правят такива жестове.Още веднаж - благодарности.Ииии - темата плаче за катанец.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...