Jump to content
Guest 1net

Е как да си обичаме държавата....

Recommended Posts

Guest ZERO

тази историйка е колкото и смешна толкова и трагична...не мисля че потърпевшия ще посети отново родината си :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Сигурно ще се отърве с забележка !!!!! Затвор трябва за такива !!! Скъсили са му живота с 2 години !!! Гадове !!!! Имам един приятел живееше 7 години в Швеция и се върна -- изтърпя 6 месеца и каза : "Искам да се отвори земята и тая долната държава да потъне" и духна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Това като го прочетох вчера стоях сигурно 10-15 мин като ударен с лопата по главата. Да му се приплаче на човек... :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lyubaka

Горкия човечец .. :thumbs1: .. ненормална държава е нашата - няма спор

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Да ти пикая и на държавата.За да не ставам вулгарен ще заменя нецензурните думи с "Трррр" за да изразя мнението си за тази държава.Тррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Немам думи... :( Горкия човек... :unsure: Дано да ги осъди как си требе!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

най-лошото е че това наистина може да стане тука

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

ми... историята е доста гадна... .ъпсурди колкото 6те6... мен историята ми прили4а малко като на тази " Пази Боже сляпо да прогледне"....нали и ние жижеем в тази държава....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Дано да ги осъди как си требе!

Той сьди нас колега! :unsure: Ние сме държавата :( От нас зависи бъдещето на тая държава колкото и плоско да ти звучи това!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

Аз изобщо не се съмнявам в историята.Поради две причини.1-во-живеем в България.2-ро аз преживях нещо подобно.В смисъл свързано с бюрокрацията,след като пробвах да си внеса кола на инвалид,която(поради разни недомислени промени в законите и абсурдите в бг администрацията)ми излезна все едно платих мито .Да не говорим за бакшишите на разни трррррр.Не знам дали да го съжалявам момчето или да му се радвам,че се е измъкнал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

Дано да ги осъди как си требе!

Той сьди нас колега! :( Ние сме държавата :( От нас зависи бъдещето на тая държава колкото и плоско да ти звучи това!
много ясно че ще съди !!! кво да прави?да си наляга парцалите ли :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

напълно по Бг-стил :( глупав народ-слаба държава :( аз имам една подобна историика :( но по на крадко ще ви я кажа ;) значи: братми се прибира от Банско. спират го куки и му пишат акт за затъмнени стъкла ;) по този начин и взимат талона и я спират от движение ;) и значи колата се води на майками на името. но тя почина.лека и пръст.и отивам аз до кат да я пускам в движение.на гишето ми казват ,че без палномощно на собственика или самия собственик не може да стане нищо ;) аз и обяснявам как стои вапроса и тя ми казва да си я прехвърлим на един от тримата наследници(аз,бащами или братми).но като права опит при нотариос, тои ми казва ,че без талона на колата неможе да бъде прехвърлена на никои ;) и така след ного тичане до кат и адвокатчето с нотариусчето ;) накрая слет много разговорчета на телефони в търсене на връски :( оспях да взема талона за 20тина минути през които го дадох на адвокатчето .......и накрая минах кат ;) и да ви кажа и аз се отчаях от простите ни закони на нашта мила родина :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

Няколко пъти ми се насълзиха очите и още толкова ме напушваше смях, точно приказката - не знаеш да се смееш ли да плачеш ли...или просто да си вземеш скъсаните дънки и да палиш гумите... :(:(:(:unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

храни куче да те лае ....

в талона на колата ми пише HONDA CIVIK

и ние им плащаме заплатите ....

Редактирано от CryoGen

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

А аз си мислих 4е сам изпатил дано успее :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

ужасаз като си купих колата и отивам в данъчното да си платя там данъците и там една служителка ми обяснява че то трябвало един ден преди да си я купя колата да съм подадял молба че искам да си купувам кола ама хаиде понеже било от скоро нямало да плащам глоба.а една друга служителка като ходих да плащам данък на скутер 50 кубика служителката гледа листа гледа мене и вика това какво е?аз я гледам и не мога да разбера какво ме пита, а тя ми вика кола ли е камион ли е какво е. аз и викам че си пише че е 50 кубика значи е скутер, и я попитах тя кола 50 кубика виждала ли е, а тя ми каза че била жиздала много пъти и да не зъм знаел много.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

50 кубика си е голям двигател права е жената да се 4уди !!!!!!!!!;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest �нчо

Снощи по полската ТВ в централните им новини даваха следния случай:На един от Варшава му крадат автомобила. Обажда се в полицията изапочва издирване. Там обаче имат отделна служба, която следи за организация на движение, паркиране и т.н. - нещо като КАТ ама не съв-сем.Та тия намират колата неправилно паркирана на някаква улица, ноне знаят, че се издирва. И така - 2 год. едните "щателно издирват"а другите плющят глоби - 62 фиша окичени по чистачките. На 300м отполицията..... :) Накрая, разбира се търсят човека в къщи, за да сиплати глобите :o Не сме сами..... Ако изобщо това топли някого...... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

....това се опитвах да обясна и аз ... ъпсурдите са на всякъде.. не само в България...за това да не бързаме да си събираме сак4ето и да палим надале4.. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

колеги с бренделина сме на едно мнение ...примерно в петък в българия беше Richard Stolman (един голям човек с компютерните среди )и той човека сам си каза че американското правителство е най-големия противник на индивидуалните права на хората ...дава се повече власт на бизнеса от колкото на малките единици хора ... и хорицата като имат проблеми отиват и си плащат на "бизнеса" и той им разрешава проблемите ...та идеята му беше че точно американското правителство като срещне проблем, последното нещо което прави е да го разрешава ... първо го забранява и се опитва да го наложи това решение по по-голямата част от света, щото има властта и влиянието ... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...