Jump to content
Guest ursus

ВЪПРОС?

Recommended Posts

Guest ursus

Здравейте модератори и всичко други ,които имате възможност да правите нещо друго във форума освен да пускате теми/или да не пускате!Чудая се дали някой от Вас не ми е изтрил темата за подобренията на колата ми-"Айде и аз най на края" мисля че се казваше. :) Дори един от Вас ми свали уорна за тази моя постъпка/е аз скоро след това всичко си дойде на мястото :) /Та питам /и иотговор искам:Дали не ста ми изтрили темата/може и по пограшка нещо- и ако да защо.Благодаря предварително.П.С. да,пролзвах търсачката!П.С.Моля ако я откриете Вие -пратете ми линкче,че искам да допълна нещо... ;) Благодаря Ви! :lol: Ми това е.Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Значи не си ползвал добре търсачката :lol: Ето я тук темата. А може би не си запознат и с това че като влзенеш в на някой потребител профила има функция да видиш всички написани от него теми? Под аватара в Options менюто.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ursus

Значи не си ползвал добре търсачката :) Ето я тук темата. А може би не си запознат и с това че като влзенеш в на някой потребител профила има функция да видиш всички написани от него теми? Под аватара в Options менюто.

:lol: Благодаря ти!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...