Jump to content
MnQk

Проблем с климатика

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Колеги имам некав проблем с климатика беше ми пукнат радиатора и цяла зима несам го ползвал сега смених радиатора сичко е ток фриони глупости сичко сам сложил обаче когато пусна климатика и се чуват някви странни звучи от компресора се едно има разбит лагер ли нз някои може ли да помогне.. или някои ако е имал сащия проблемма и сащо като исклуча колата от скорос и толкова ми падат оборотите че колата чак гасни а преди нямаше никакви проблеми сичко си варвеше както трябва..:D аиди някои ако може да помогни да драска че вече ми писна да се занимавам с тоя климатик..;)

Редактирано от MnQk

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-вероятно компресора ти е за ремонт.Зимно време е хубажа да се пуска климатика поне веднъж седмично,защото като не се пуска се обезмаслява мисля и после като го пуснеш работата става ела изгрей.Както и да е в във всеки случай някои трябва да ти отвори компресора.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivan74

Като ти заредиха климатика с фреон,трябваше да проверят маслото на компресора и евентуално да долеят! Винаги при теч на фреон излиза и масло.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MnQk

аха и начи сега треба да отида да ми долеят масалце и би требало да се опраи или ?:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Маслото е едно на ръка, при мен звуци от компресора се чуваха защо на котвата (частта от компресора която зацепва електромотора да върти) не и беше останала и една пружинка, а лагера на обтяжната ролка беше в много лошо състояние - при последното му включване скъса ремък, защото лагера блокира.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аха мерси колеги начи треба да свалям компресора и да гу праскам :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...