пламен1 0 #1 Публикувано 19 Юни, 2008 Става въпрос че имам модул за конфорд функция,а алармата ми има и изход за него.Къде се намира модула на ел.стъклата и изобщо има ли такъв,има ли нещо по-особенно по свързването? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 19 Юни, 2008 Серийна комфорт функция 5-та генерация нямат. Модула се купува отделно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #3 Отговорено 19 Юни, 2008 На мен за алармата ми искаха май 60лв за тва за ел. стъклата,че нямало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #4 Отговорено 19 Юни, 2008 Аз направих грешката да си купя от Илиенци, монтирах го и гръмна при монтажа... само един път сработи - наобратно... вместо да ги вдигне, ги свали! Такаче, не давай 15лв. за тъпотия... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
пламен1 0 #5 Отговорено 19 Юни, 2008 Серийна комфорт функция 5-та генерация нямат. Модула се купува отделно.Mен ме интересува самите ел.стъкла имат ли си модул/в модула има релета обикновено и компоненти/.А вече другият модул/за конфорд функцията/си го имам.Интересува ме къде се намира модула на ел.стъклата и изобщо има ли,ако го има къде е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #6 Отговорено 19 Юни, 2008 Да, има модул. Намира се в шофьорската врата, една зелена кутийка вградена във вратата и хваната с нещо като скоба. Но той не е САМО за стъклата, а и за огледалата, централно и др. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NASAKOTO.YAKATA #7 Отговорено 20 Юни, 2008 Шефе тук вече говориш глупостиЗелената кутийка е САМО за централното заключване. Така нареченият модул за стъклата е в копчето на фишорската врата, а "модула" на огледалата е в джойстика на таблото.За този модул който си купил и е изгорял трябваше да провериш какво точно прави. Аз нямам такава екстра защото искам всичко по бракмата да е "ток" и разработката на читава комфорт функция е примерно със сложността на аларма.@Пламен1 - Не се занимавай с глупости и си вдигай стъклата както си требе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #8 Отговорено 20 Юни, 2008 Модул който да вдига всичките стъкла на 5-та генерация се купува отделно! Модула мери товара на моторчетата и вдига стъклата едно по едно, защото освен шофьорското стъкло другите нямат функция за автоматично вдигане/сваляне, с други думи нямат какво да спре моторчето при посока нагоре или надолу. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #9 Отговорено 20 Юни, 2008 Модул който да вдига всичките стъкла на 5-та генерация се купува отделно....А въпросният модул за стъкла може ли командва и шибедаха??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #10 Отговорено 20 Юни, 2008 Не за него трябва отделен модул.Преди време питах за такива екстри - отговора беше следния един модул за стъклата който мери товара на моторчетаа и един модул за шибедаха който може да следи позиция или пак да мери товар в зависимост от това дали шибедаха има или няма фабрична спирачка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #11 Отговорено 20 Юни, 2008 на мен ми вдига предните две стъкла едновременно трябва да видя дали и шибидаха затваря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #12 Отговорено 20 Юни, 2008 Шофьорското стъкло има фабрична спирачка и този вариант на монтаж при някои модули е възможен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #13 Отговорено 20 Юни, 2008 Шефе тук вече говориш глупостиМного странно, защото ако махна куплунга, ако го изключа от модула демек, всичко, което изброих спира да работи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
пламен1 0 #14 Отговорено 20 Юни, 2008 Благодаря за съветите.Имам още едно питане,много са ми шумни ел.стъклата.Това нормално ли е за Сивик и могат ли да се обезшумят по някакъв начин? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #15 Отговорено 20 Юни, 2008 Нормално е! А се считай късметлия, ако не се вдигат трудно или не притрепват докато ги вдигаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове