Jump to content
пламен1

Къде се намира модула на ел.стъклата

Recommended Posts

Става въпрос че имам модул за конфорд функция,а алармата ми има и изход за него.Къде се намира модула на ел.стъклата и изобщо има ли такъв,има ли нещо по-особенно по свързването?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Серийна комфорт функция 5-та генерация нямат. Модула се купува отделно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен за алармата ми искаха май 60лв за тва за ел. стъклата,че нямало :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз направих грешката да си купя от Илиенци, монтирах го и гръмна при монтажа... само един път сработи - наобратно... вместо да ги вдигне, ги свали! :P Такаче, не давай 15лв. за тъпотия... :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Серийна комфорт функция 5-та генерация нямат. Модула се купува отделно.

Mен ме интересува самите ел.стъкла имат ли си модул/в модула има релета обикновено и компоненти/.А вече другият модул/за конфорд функцията/си го имам.Интересува ме къде се намира модула на ел.стъклата и изобщо има ли,ако го има къде е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, има модул. Намира се в шофьорската врата, една зелена кутийка вградена във вратата и хваната с нещо като скоба. Но той не е САМО за стъклата, а и за огледалата, централно и др.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NASAKOTO.YAKATA

Шефе тук вече говориш глупостиЗелената кутийка е САМО за централното заключване. Така нареченият модул за стъклата е в копчето на фишорската врата, а "модула" на огледалата е в джойстика на таблото.За този модул който си купил и е изгорял трябваше да провериш какво точно прави. Аз нямам такава екстра защото искам всичко по бракмата да е "ток" и разработката на читава комфорт функция е примерно със сложността на аларма.@Пламен1 - Не се занимавай с глупости и си вдигай стъклата както си требе :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Модул който да вдига всичките стъкла на 5-та генерация се купува отделно! Модула мери товара на моторчетата и вдига стъклата едно по едно, защото освен шофьорското стъкло другите нямат функция за автоматично вдигане/сваляне, с други думи нямат какво да спре моторчето при посока нагоре или надолу.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Модул който да вдига всичките стъкла на 5-та генерация се купува отделно....

А въпросният модул за стъкла може ли командва и шибедаха???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Не за него трябва отделен модул.Преди време питах за такива екстри - отговора беше следния един модул за стъклата който мери товара на моторчетаа и един модул за шибедаха който може да следи позиция или пак да мери товар в зависимост от това дали шибедаха има или няма фабрична спирачка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на мен ми вдига предните две стъкла едновременно трябва да видя дали :D и шибидаха затваря. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Шофьорското стъкло има фабрична спирачка и този вариант на монтаж при някои модули е възможен :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шефе тук вече говориш глупости

Много странно, защото ако махна куплунга, ако го изключа от модула демек, всичко, което изброих спира да работи. :D;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за съветите.Имам още едно питане,много са ми шумни ел.стъклата.Това нормално ли е за Сивик и могат ли да се обезшумят по някакъв начин?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нормално е! А се считай късметлия, ако не се вдигат трудно или не притрепват докато ги вдигаш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...