Jump to content

Recommended Posts

Guest barezi

Здражеите колеги,от скоро съм в клуба на хонда маняците и искам да питам нещо,скоро си купих сивик 99г.седан 1.5 втек 114 коня,но нещо неми харесва как върви,имам съмнение данеби двигателя да е сменен още в чужбина,той е D15Z6,моля който знае пове4е за този тип двигател да ми даде някакви характеристики и каквото знае за него,благодаря предварително:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest keel
Отговорено (Редактирано)

Абе като двигател е екстра. Ама преди да задаваш такива въпроси виж първо тука :http://forums.hondabg.com/index.php?act=Search - пишеш D15Z6 и имаш дост мат'риал за четене.Малко данни тука: http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/4415.html (не обръщай внимание че на снимката е хечбек с три врати, данните са за седана)До 4000 оборота двигателя е малко ленив ама все пак е еконо, след това става доста пъргав.P.S. Добре дошъл :lol:P.S.2 Franco Baresi, Marco Tardelli, Bruno Conti... :o

Редактирано от keel

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имам същия двигател д15з6 (114 коня) и да 4увал сам 4е си е екстра и 4е след 4000 оборота трагва но при мен като вклю4а 5 предавка нещо пове4е от 170 неще, освен по нанадолнището, ина4е на 4етварта си ги дигам и 180 но не и на пета.При тебе същия проблем ли е???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам приятел с такъв сивик аз съм с D15b2 и на 400 метра ме дърпа. Вярно муден е в началото дукато влезе във Vtec-а после понавървява доста.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не е нормално на 4та да прави макс скорост,все пак по каталог е 188км/ч,а в 99% от случаите колата може да вдигне поне 5-10+км над каталожната скорост

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...