manniakk 22 #1 Публикувано 18 Юни, 2008 Имам въпрос към колегите, които са си облицовали воланите с кожа. Ако може кажете къде, за колко пари и дали сте доволни... Гаранция някаква за материали и работа дават ли, или всичко е на късмет? Стаа въпрос за София... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Olmy #2 Отговорено 18 Юни, 2008 Виж ТУК. Колегата 'kicko' е писал цената и къде се намират за София. За повече инфо към него на лични. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #3 Отговорено 19 Юни, 2008 Питай Wolferine, той си претапицира един волан и стана перфектен, но въпреки че съм ходил с него при тапицера ми е трудно да ти обясня къде се намира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MAXnitro #4 Отговорено 24 Юни, 2008 е добре де,аз пак не видях колко струва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest najami #5 Отговорено 24 Юни, 2008 muggerud - Примерни цени 60 изкуствена, 80 естествена, 130 лв. много дебела естествена за баровци в Лозенец.Пишеше го в линка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове