miHo 0 #1 Публикувано 18 Юни, 2008 Значи мойта мома има изпити сега другия месец и целия ще мине в пътуване по градовете и имам голямо желание да се зпозная с колеги от други градове да полафим и квото може та ако някой има време желание и мерак да свирка да видим как ще е работата... така начина 8 юли съм в София 9 юли Стара Загора 10 Варна 11 Плевен 15 София 16 Стара Загора 17 Варна 18 ПлевенЩе се радвам някой да се отзове тъй като цял ден нз кво ще правя сам из тези градове ...като в някой от тях съм още от вечерта на предишния ден там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest activity #2 Отговорено 18 Юни, 2008 Значи мойта мома има изпити сега другия месец и целия ще мине в пътуване по градовете и имам голямо желание да се зпозная с колеги от други градове да полафим и квото може та ако някой има време желание и мерак да свирка да видим как ще е работата... така начина 8 юли съм в София 9 юли Стара Загора 10 Варна 11 Плевен 15 София 16 Стара Загора 17 Варна 18 ПлевенЩе се радвам някой да се отзове тъй като цял ден нз кво ще правя сам из тези градове ...като в някой от тях съм още от вечерта на предишния ден тамбраво , виждам ,че на 15-и юли (вторник) си в София , тогава можеш да дойдеш ако имаш време на ЕКО-то и ще видиш доста от нас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #3 Отговорено 18 Юни, 2008 Абсолютно заповядай на седмичната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest winx #4 Отговорено 18 Юни, 2008 Колегата даже е на 8 и 15.07 в София-все вторници.Ако не можеш да намериш Екото ми звънни на 0888 356678 да се срещнем на познато за теб място и да отидем до Екото.П.С. така и аз най накрая ще отида на седмичната среща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове