Jump to content

Recommended Posts

Лолеги могели някой да си даде мнението.Намерих малка кутийка под таблото,на която пише "Gemini 2244",но когато купувах колата ми дадоха само имобилаизер с марка "Laserline 994" за който си има отделна кутия. Може ли някой да ми даде информация за тази аларма и мога ли да я използвам пак като нямам дистанционо за нея/да ми настроят такова/.Порових се доста в google,но не открих много или по-точно нещо,което може да ми е от полза.Ще прикача снимка на успройството,но не сам сигорен дали ще излезе ;) Благодаря на всички :lol:Коректен линк

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

коректен линк -> http://www.snimka.bg/album.php?photo_id=6119762До колкото съм се запознал, всяко дистанционно си е с уникален код. Самата аларма помни списък с дистанционни на които реагира. Би трябвало някои алармаджия, да знае (или ти, ако имаш книжка) как се обучава алармата да помни допълнително дистанционно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

според мен всяка аларма може да се пренастройва за друго дистанционно но все пак се консултирай с майстор за тази цел

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Sorry,за линка ,но още не сам осъваршенстжал техниките във форума.Ако някой има аларма от тази марка да сподели от каде я е сложил,че видях някаде в интернет,че имали представителство в София.Обадих се на един човек ,който е запознат с алармите ,но не бе чувал за тази марка.Но то в България сме свикнали да слагаме или българска или китайска работа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...