Jump to content
Guest Lyubaka

Диагностика

Recommended Posts

Guest Lyubaka

Здравейте,Някой може ли да ми каже сервиз кадето да ми направят диагностика на civic 1.4i 98-a ? Обаждах се в сервиза на хонда (Бултрако) но ми казаха цена 300 лева, която честно казано не ме устройва много. Ако някой може да помогне ще съм много благодарен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda lyd fen

приятелю,отиди в сервиза на 'Дунев-спорт'до спортен комплекс ЦСКА,там имат много добра апаратура и ще е доста по евтино от 'Бул трако'......УСПЕХ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lyubaka

Много благодаря :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

В дунев просто ще си дадеш парите и нищо няма да свърат!Какво и е на колата, че искаш диагностика?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lyubaka

В момента съм в преговори да я купувам и исках да я погледнат, все пак пари давам ... колата е нов внос от Австриа 98 година е произведена. Изглежда страхотно - направо кукла, но нямам много опит с двигателите и ми се иска да я погледнат специалисти. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

Защо не отидеш при Омбре.Той ще я види ако има време,а пък и може да те посъветна за комп.диагностика.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

Обаждах се в сервиза на хонда (Бултрако) но ми казаха цена 300 лева, която честно казано не ме устройва много.

Да не би да са ти казали 30, а ти да си чул 300, защото тва 300 звучи направо ъпсурдно, а пък и тази сутрин бях в Бултрако и ми взеха 15лв. (гледаха ми центровката на делкото, замериха ми компресията на цилиндрите, разглобиха ми делкото и пак правиха разни замервания).За всеки случай звънни и питай пак - тва е телефона на сервиза 81 819 51.УСПЕХ!!! и дано я вземеш тази машина за която разправяш!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lyubaka

Именно на този телефон се обаждах и като ми каза "300" ги попитах пак "300 ли" и ми отговориха "да" .. за всеки случай ще се обадя пак по телефона... а за колата аз вече съм я капарирал :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

а за колата аз вече съм я капарирал :thumbs1:

ЧЕСТИТО - метни скоро някоя снимка да я видиме - и само готини моменти!!!!!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lyubaka

Мерси мерси :thumbs1: .. живот и здраве понеделник ще си е вече моя и по документи за диагностиката - 30 лева струвала .. явно аз не съм разбрал :thumbs1: 10х на всички за помоща

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...