Jump to content
Naz

Gps навигация от Usa става ли за Eu ?

Recommended Posts

Първо извинявам сe ако пускам темата в грешния раздел, доста се почудих къде да я постна.Въпроса ми е ако купя GPS от САЩ дали има някакви проблеми да работи в ЕС? За телефоните вече се напатих, при тях трябва да се внимава, кар аудиото и него го научих - радиото работи само на нечетни честоти. Та ще има ли някакъв технически проблем да работи? И съм се насочил към евтините измълнения на MIO, Garmin и TomTom, вие кое бихте ми препоръчали? информация: Circuit City и Best Buy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest winx

Не виждам защо да не работи в ЕС.Имаш градуси,позициониране и сателити които работят еднакво във всяка точка на земното кълбо.Не мога да препоръчам марка,защото работя само с Igo на PDA и нямам наблюдение върху чистите GPS-и

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

GPS-а като цяло е щатска система и разработка - европейската Галилео все още не е пусната за граждански цели, Русия също разработва собствена навигационна система, но и тя не е пусната за граждански цели.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо извинявам сe ако пускам темата в грешния раздел, доста се почудих къде да я постна.Въпроса ми е ако купя GPS от САЩ дали има някакви проблеми да работи в ЕС? За телефоните вече се напатих, при тях трябва да се внимава, кар аудиото и него го научих - радиото работи само на нечетни честоти. Та ще има ли някакъв технически проблем да работи? И съм се насочил към евтините измълнения на MIO, Garmin и TomTom, вие кое бихте ми препоръчали? информация: Circuit City и Best Buy

Не зная защо смяташ че Гармин са сред евтините - те разбира се имат всякакви модели и цената е според екстрите и вкараните картил Аз втора година ползвам 660 на Гармин и съм адски доволен - Цените вече са доста надолу - под 1000 за този моделр който е бъкан с кво ли не - Даже и крата на България вече май дават безплатно - Вносителите са известни и абсолютно коректни - ГЕОТРЕЙД до Турското посолство Отивай и не се замисляй Освен това картите редовно се осъвременяватр можеш да си купиш каквито искаш на външен носителто и да е континент

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако даржиш да имаш бг карта си земи гармин ако вече не си си зел :) аз ште ти помогна да си сложиш карти колкото искасш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Недей братле, недей да купуваш от там! Аз преди 1 седмица стоях до късни доби да дебна и наддавам по такива системи, но се усетих, че нямам пари и спрях. И добре, че спрях. Защото тук една система с гаранция, вярно не GARMIN или TOMTOM, но много читав GPS, който не отстъпва на последните струва 250-300лв., като има операционна система и можеш да си сложиш софтуер на когото и да е GPS "провайдър" така да се каже. Много е удобно, защото така получаваш гъвкавостта да си инсталираш за различни части на света най-подробните карти в зависимост от това, кой най-добре е детайлизирал района. Това е моя съвет, ти си знаеш дали да го приемаш. Ако се заслушаш в него, ще ти дообясня на месечната. :)П.П.: Също така, ако имаш spartphone, или нещо с windowsmobile като pocketpc или дори някакво лаптоп-че ти препоръчвам Holux 1000. Това е GPS приемник и е много удобно, защото можеш да го ползваш както на компютър, така и на телефон и др. Струва ДО 100лв. и то от BG с гаранция :)Марката на GPS-а, за който ти говорех по-горе /този който си отделно специално устройство с touch screen и др./ е Prestigio. Много добро, използва се понастоящем от приятел и бачка безотказно. :)

Редактирано от ShEfA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...