Guest 1net #1 Публикувано 17 Април, 2005 (Редактирано) малееее, колко сте се събрали да сте Живи и Здрави всичките, и много радостни мигове в живота Редактирано 17 Април, 2005 от 1net Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #2 Отговорено 17 Април, 2005 Малииии верно са много.Да сте живи и здрави и на всякаде корави.Приятно изкарване на празника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL #3 Отговорено 17 Април, 2005 4естити да са ви рожденните дни... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #4 Отговорено 17 Април, 2005 Много здраве и щастие - другото само ще си дойде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #5 Отговорено 17 Април, 2005 Ч.Р.Д. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #6 Отговорено 17 Април, 2005 ЧРД и от мен... днес и сестра ми има рожден ден. хехе... супер... живи и здрави... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #7 Отговорено 17 Април, 2005 живи и здрави много весело изкарване на празника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #8 Отговорено 17 Април, 2005 честито и от мен, да сте живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #9 Отговорено 17 Април, 2005 живи здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #10 Отговорено 17 Април, 2005 All the best Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #11 Отговорено 17 Април, 2005 Ч.Р.Д Живи и здрави много щастие и успехи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest svetlio #12 Отговорено 19 Април, 2005 Благодаря на всички за хубавите пожелания Успях най-после да се добера до тук за да ги прочета И вие да сте живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #13 Отговорено 19 Април, 2005 Айде па до година люлка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове