Jump to content
honda_lv

Honda Civic Shuttle

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте. Ще можете ли да ми дадете малко мнения за honda civic shuttle 87 година ако не се лъжа защото един приятел е решил да си взима и иска мнение на хора които евентуално имат или са имали такава. Добре ли върви? какви са и слабите места? има ли проблеми с определено нещо? и т.н.Всякаква информация ще ми е от помощ.Мерси предварително !!!

Редактирано от honda_lv

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest weapon R

Проблем има с ръждата !!! вси4ко останало е невероятно здрав автомобил.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не съм имала такъв автомобил но честно казано за шатъл от тези години е трудно да се намери читав екземпляр -той е 4 по 4 и определено е товарен като магаре - за това е хубаво да се огледа добре ходовата част - раздатъчна кутия и така нататък - защото ремонта на такъв автомобил е доста екзотично преживяване

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не съм имала такъв автомобил но честно казано за шатъл от тези години е трудно да се намери читав екземпляр -той е 4 по 4 и определено е товарен като магаре - за това е хубаво да се огледа добре ходовата част - раздатъчна кутия и така нататък - защото ремонта на такъв автомобил е доста екзотично преживяване

изглежда запазен и е на някав монтьор и си е поддържан... иначе цената му е 1000 лева. Това добре ли е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Освен ръждицата, за дуго не се сещам !!! Всичко друго се прави. Ако е здраво купето, не му мислете. За цената немога да кажа понеже не съм видял колата, но за тия пари продават големи кофи, затова си мисля че е разумна.

Редактирано от sCoff

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikolai_fox

естествено че за 1000 лв е по доре хонда отколкото каквато и друга багия !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прегледайте окачването , и амортисьорите защото за този Шатъл не се намират амортисьори , а ако се намерят са много скъпи (от личен опит го знам) , ако е 4х4 гледай да не му щракат каренцата , защото и те не се намират но в крайна сметка ако имаш желание всичко се намира по моргите , а амортисьорите се пълнят , така , че не му мисли 1000 лв. е екстра и щом е и поддържан..........е-хееееее.Ако трябва нещо по двигателя казвай имам доста части за EW

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...