Jump to content

Recommended Posts

Guest cirkone

колата е претърпяла удар отпред в дясно, SRS-а не е отварян, но червената му лампа на таблото свети постоянно и това май нещо почва да ме подразва!- съвет?!плсп.с. и това за компютъра и за закачането съм го чувал, нещо с някакъв уред не мога ли и аз да установя?!п.с. ст дума за Хонда Сивик 2.0ТД "97г със странната комбинация- с двиг Роувър!

Редактирано от cirkone

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Отиваш в Хонда и там ти изгасят лампата,ако не са летели Балоните както си писал по горе.И мойта светна като ми се прецака акумолатора и в Хонда срещу 20лв.я оправиха.Но сам карал Хонда на която изобщо не личи че са и излетели и двата балона и лампата и така светеше постоянно,като махнахме крушката и спря да свети.

Редактирано от Hronos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tirex

Виж да не са ги откачили,за да не се отвори при ремонта,когато след това не се свърже е съвсем нормално да свети лампата!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TaSkoHolicS

да. обикновено това се получава и при монтаж на алармите, поне при мене е така. резитирай си SRS-то и трябва да се оправи. само дето си е голяма играчка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest laci

По добре не го пипай сам а си отиди където трябва.Вси4ки други акъли само ще направят белята по голяма

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...