MnQk 4 #1 Публикувано 12 Юни, 2008 хора помагаите че ще откача вечи... начи беше ми пукнат радиатора на климатика зех др радиатор от колега от форума ама тои се оказа по различен... има разлика във фитингите и изключвателя на налягането моите моите не пасват по малки са а и исклучвателя на новия радиатор е с доста по голяма резба от моята дали ако зема маркучите от другият радиатор ще паснат на моя компресор за климатика и др-те му работи там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paio 0 #2 Отговорено 12 Юни, 2008 Здравей , и моя радиатор на климатика е спукан и си търся , ако не стане този които имаш , прати ми снимка да видя дали е като моя . Моята е Шатъл 94 год. Д16Z2. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MnQk 4 #3 Отговорено 12 Юни, 2008 добре колега ще те имам в предвид виж на твоя радиатор какво пише отдоло C13A4 и ако е този модела ако не стане моита работа ти си човека Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 12 Юни, 2008 хора помагаите че ще откача вечи... начи беше ми пукнат радиатора на климатика зех др радиатор от колега от форума ама тои се оказа по различен... има разлика във фитингите и изключвателя на налягането моите моите не пасват по малки са а и исклучвателя на новия радиатор е с доста по голяма резба от моята дали ако зема маркучите от другият радиатор ще паснат на моя компресор за климатика и др-те му работи там Следователно радиатора не е за твоя модел... и да земеш маркучите пак може да не паснат.... Търси си за твоя модел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MnQk 4 #5 Отговорено 12 Юни, 2008 да бе колега не е моя модел ама мислех ако зема маркучите за тоя модел радиатор дали ще паднат на моя компресор там и др-то Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #6 Отговорено 12 Юни, 2008 (Редактирано) а защо не си купиш един нов радиатор тайвански за 150-160лв... ?http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=23376 Редактирано 12 Юни, 2008 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MnQk 4 #7 Отговорено 12 Юни, 2008 мерси колега може и така да направя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inferno 0 #8 Отговорено 13 Юни, 2008 виж опитай и друго вземи маркучите и на единия и на другия и размени само накрайниците... но заради налягането иди при хора занимаващи се с това някой хладилен техник примерно... приятел си присади климатик от съвсем различен автомобил и по този начин реши проблема накрайниците от единия край на маркуча са си стандартните за компресора а от другия стандартни за радиатора капсоловаха и пеее.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MnQk 4 #9 Отговорено 13 Юни, 2008 ми сега така ще правя... колегата които ми прати климатика ще ми прати маркучите от тоя радиатор дето зех и да видим какво ще стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasakoto.Yakata 5 #10 Отговорено 13 Юни, 2008 Как смяташ да оправиш разликите в леглото на датчика за налягането?Според мен най добре купувай нов радиатор и ще ти е мирна главата, налягането в кондензатора не е шега работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MnQk 4 #11 Отговорено 13 Юни, 2008 не смятам да го оправам слагам датчика които е бил там и нещата от тоя вид радиатор и така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове