Jump to content
Guest Escape

HELP pri kupuvaneto na Honda Accord?

Recommended Posts

Guest Escape

Здравейте, харесах си една Honda Accord http://www.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu...3531&f1=details и ходих да я видя.Определено мога да кажа че колата е много добра - изглежда доста запазена. (точно този Акорд беше 8500 и го намалиха на 8000 тази седмица). Единственото което ми направи впечатление е предното стъкло. Излежда че е сменяно, но това което са сложили в момента не е точно за Акорд. По краищата не прилепва плътно, въпреки че е уплътнено.... това леко ме притеснява, защото колата може и да е удряна... може ли да ми дадете съвет заслужава ли си да дам 8000 за този Акорд.И колко евентуално сте ми струва смяната на предното стъкло ако е проблем че не пасва точно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Стъклото и е най-малкия проблем.Като сте я запалили не видяхте ли че не бачка като хората.(продавача казва че е от тампона на двигателя). :unsure: Таралеж в гащите.Не става!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Escape

Ами аз за съжаление не разбирам от двигатели :unsure: и затова реша да взимам кола задължително сте мине през сервиз.Иначе МНОГО благодаря за мнението... :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Gandalf

Като си търсих моята Хонда гледахме и тази.Първо, видяхме че единият тампон на двигателя е скъсан, второ, като я запалиш и от време на време се чува едно изщракване, което според продавача е от сервото на спирачките или нещо такова.Както казва и Омбре, не се занимавай.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

Аз се чудя какво му мислиш, за тези пари можеш да си вземеш 2 голфа и 3-ти голф във вид на резервни части, точно като ти се прецака тампона на двигателя или сервото на спирачките, вадиш другия голф от гаража и си свиркаш :unsure::dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...