stanislav_stz 8 #1 Публикувано 11 Юни, 2008 Здравейте! Ако на някой му е известно, къде в Младост или околността правят подобно нещо, моля да сподели, че ми трябва спешно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #2 Отговорено 11 Юни, 2008 това което ти го казах не ти е оферта значи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stanislav_stz #3 Отговорено 11 Юни, 2008 (Редактирано) Човеко, аз съм от Младост. Ако взема да отида до бул. Тодор Александров и си оставя там колата, после бая връщане имам с градския. В момента времето ми е наистина ценно с тези изпити и простотии. Това което ми даваш е Люлин, трябва ми за Младост и околността. Поздрави! Редактирано 11 Юни, 2008 от stanislav_stz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
михаил михов 0 #4 Отговорено 14 Юли, 2008 Ходи на Сточна гара там са най добрите.тел.0885 886 067 обади им се и си запиши час. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове