Ganchev 54 #1 Публикувано 10 Юни, 2008 Здравейте, колеги. Мисля тези дни да си махна катализатора от Сивика. Каква тръба ще ми е нужна да заменя катализатора? Става дума за Англичанка, 5 врати хеч, 1.6i LS 115hp, ако това има значение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan74 3 #2 Отговорено 10 Юни, 2008 Резонаторно гърне. Като си продадеш катализатора и ще ти излезе без пари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ganchev #3 Отговорено 10 Юни, 2008 Мерси за инфото. Така и ще направя. А някаква информация, дали ще дигне това някакви коне и ще "реве" ли повече или .. ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sam 0 #4 Отговорено 10 Юни, 2008 Мерси за инфото. Така и ще направя. А някаква информация, дали ще дигне това някакви коне и ще "реве" ли повече или .. ?Незнам да ли вдига коне,но при мен малко рамжи,защото съм с траба,ако сложиш резонатор няма да има проблеми и варви още повече, гори по-малко......абе с две думи-нямам думи....давай смело няма да съжаляваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #5 Отговорено 10 Юни, 2008 (Редактирано) Колега , ако не ти е запушен катализатора ти предлагам да не го махаш , замисли се малко защо е сложен .... Повече вървене няма да усетиш и дефакто само ще вредиш отколкото да подобряваш ... Редактирано 10 Юни, 2008 от GeFi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest CryoGen #6 Отговорено 12 Юни, 2008 Колега , ако не ти е запушен катализатора ти предлагам да не го махаш , замисли се малко защо е сложен .... Повече вървене няма да усетиш и дефакто само ще вредиш отколкото да подобряваш ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest spas21 #7 Отговорено 13 Юни, 2008 Колега,брат ми си махна неговия и след месец сменя гърне.Не знам да ли има значение,хем неговата е сивик хеч 1.5 90 к.с. ,но се кара само в критиките.Накои хора казват,че се скапва гърнето.Аз на мойта не сам го махнал и си варви страхотно сивик купе Д16З9.Ако почти всяка вечер си на старта махайго,сигорно ще има ефект. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inferno 0 #8 Отговорено 13 Юни, 2008 рано или късно катализатора се запушва...не е толкова до натискането колкото до хубавите ни горива... има вариант да го избушиш само...за предпочитане е вместо него да сложиш резонатор и с правилен подбор можеш да дадеш приличен глас на автомобила или да му вземеш думата съвсем...:-) ако този който сваляш е запушен разлика в дърпането ще усетиш но след време се свиква както ако от 100 коня идеш на 200 после на 300 след време все ти се вижда малко :-) а как реши че катализатора е за смяна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Shadow^Dancer #9 Отговорено 13 Юни, 2008 сваляй го, ама ако не е запушен не го продавай. както вървят нещата ще вземат да лепнат някакъв закон за автомобилите да имат катализатори и ще се видиш в чудо. новия катализатор има много много неприятна цена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове