Jump to content
manniakk

катастрофа към Русе

Recommended Posts

Току що видях някаква размазана 6та хеч по новините. Сутринта е станало на път за Русе... Да не е някой от нашите? Ей голема каръщина на тая годишна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

току-що дадоха по новините тежка катастрофа по пътя за Русе, видяха ми се 2 сиви сивика !!! дано не са от нашите :unsure::unsure::unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз пуснах същата тема преди секунди... много лоша картинка беше сивия хеч

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да, правилно модератора ги е обединил 2-те теми - почти едновременно сме ги пуснали.едната беше хеч 6-та, а втората ми се стори англичанка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лошо лошо , много лошо дано да им няма нищо на хората ... !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много лошо, има тежко пострадала жена, дано по-скоро се оправи !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Детето се возело в кола, управлявана от 18-годишен младеж без книжка.

Това за мен е без коментар!!!

Дано другите да се оправят бързо.

грешиш - това е друга катастрофа пак там

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Дам това е някаква тигра и разбрах, че в града е станало поне така казаха по новините иначе на сивика му нямаше задницата, не успях да видя повече но отпред беше здрава. Важното е жената да се оправи сега."В колата се е намирало и 16-годишно момиче. Двамата са пострадали и са в болница в Русе. Катастрофата е станала в два часа през нощта. Колата излиза от пътното платно, удря се първо в стена на мост, а след това в стълб и се завърта няколко пъти"Това не е катастрофата със сивика, а с тиграта.

Редактирано от NIO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Информация за другата катастрофа не мога да намеря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва всичко е най-вече заради несъобразена скорост.Хора апелирам ви да карате по бавно поне с 40км по малко от редовното,защото не може на ден да загиват по незнам си колко хора и да се състезаваме по пътищата. Дано да се оправят децата, а това 13 годишното дано родителите и да...незнам безмълвен остнанах...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора апелирам ви да карате по бавно поне с 40км по малко от редовното...

т.е. с 10 в града и с 50 извънградско ли? Не знам кое за теб е норманото, но за мен нормалното е +10 на ограниченито, където позволява. Така хем не се влача, че да заспя на пътя, хем не съм трън в очите на куките.Вече рядко си позволявам да карам в Сф с повече от 60 км/ч. Вардят много и няколко мои приятели останаха за по 1 месец без книжка.Това е начина!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ian
Отговорено (Редактирано)

Мамка му... дано няма сериозни последици за хората...

Информацията от Ruse24.bg (вкл. 3 снимки)

Информацията от ДАРИК - "Тежка катастрофа по пътя за село Николово"

P.S. Не знам дали са колеги от форума/клуба... по колата не видях да има стикер на форума... ама за мен все са "наши".

Редактирано от ian

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За катастрофата разбрах на връщане от националната и веднага звъннах на всички, които познавам със сиви сивици и за щастие не е никой от тях, но въпреки това, си е гаден инцидент.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дидко имах предвид извънградско не със 160,а с 120.а в града също трябва да се внимава защото мой приятел блъсна жена наскоро и той не беше виновен,ама го гъзят в момента,шот тая не пресякла на п.пътека ами по нататък и изскочила изведнъж и с 40км я ударил.Ти добре си му фанал цаката.Изобщо не разбрах че тва е било тигра,а сивика,малее пази боже.Дано оцелелите да се оправят напълно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За катастрофата разбрах на връщане от националната и веднага звъннах на всички, които познавам със сиви сивици и за щастие не е никой от тях, но въпреки това, си е гаден инцидент.

това поне е леко успокоение за клуба след каръците на Узана, въпреки че ме е жал за пострадалите - дано се оправят!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...