Jump to content
Guest tazzz

Лампички на уредите

Recommended Posts

Guest tazzz

Колеги незнам дали е изгоряла или е прекъсната, но не ми свети крушката за позициите на парното.

Става въпрос за ето тези уреди: Публикувано изображение

За степените си свети, за студено и топло също, но за позициите не свети и всичките копчета са тъмни.

Ако някой е сменял, или знае къде да го прочета, ще чакам да кажете, из service manual-ла го няма, или не го намирам... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Damyan

Колега мисля че проблема ти може да не е от крушка а от студени спойки на конзолата ама като я отвориш ще разбереш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сваляй го. Първо конзолата (тунела)- развинтваш топката на скоростите, винтовете и после лесно. Ако не се лъжа май имаше и някакви светодиоди. Като го отвориш ще видиш. Внимавай като сваляш жилата за парното- те са две и са с едни шибани щипки дето се чупят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F20A4

Няма. Свали това отдолу дето има едно като чекмедже с радиото, после панела с парното, откачаш му кабелите отзад и след това го извърташ на една страна за да излезе и тогава идва онзи шит с жилата на парното. Май така беше, мина доста време откак се разделих с количката. Ако имаш въпроси снимай и пращай снимките. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

F20A4 окс мерс, дано стане с извъртането, жилото на парното няма да го пипам, знам че е много мизерия, на 4 генерация сивик, даже не е едно а са три жила, там да видиш какво е.......тези дни ще го пробвам дано стане.А крушката вътре на малка фасонkа ли е, или е с крачета и се слага някъде?

Редактирано от tazzz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подсветката на копчето на парното, дето е кръгло, е с крушка. Тази на копчетата на къде да духа, дето са пак е с крушка, а зеленкото дето свети над тях е със свтодиоди. Това на степените на парното е пак с крушка. Имам пълен srvice manual, ако има нещо ще ти го пусна. Не си спомням само тези неща дли ги имаше

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Снощи си карах аз и ми е едно тъмно при копчетата и си викам " абе утре ще ги отворя да сменя крушката, че така е гадно, крайно време е вече " и както си карам по уличките в центъра един тъп бакш изкочи от една уличка и не спря...и за да не го тресна влезнах в една шахта ( за щастие сичко е ок по колата ) и си продължавам и гледам копчетата СВЕТЯТ :P:):P - хухухуху п.с - незнам дали не е студена спойка и на друга дупка може пак да изгасне ама засега е окейййй :P

Редактирано от tazzz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тогава "нещо което работи, не се пипа!" осн. правило

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тогава "нещо което работи, не се пипа!" осн. правило

:( пс- между другото не може да се извади това с уредите без да се махне таблото, под него има една желязна преграда която пречи да се извърти :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...