Jump to content
Guest lefter0v

Тонколони на вратите при прелюд 4г

Recommended Posts

Guest lefter0v

Някой може ли да ми каже дали са на щтифтове да дърпам или има някаде болчета който не виждам? Цялата кора на вратата ли трябва да изкарам да ги изкарам тонколоните?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, виж сега.. И аз имах същия проблем и докато не си съсипах едната кора не се научих как става. Значи: 1. Зад блока с ръчките за отваряне на вратите и копчетата за прзорците имаш един болт - развиваш, вадиш блок, разкачваш му кабелите. 2. Точно където се намиря огледалото само че от вътешната страна на вратата има един болтс тапа - развиваш. 3. По диагонал от този болт има още един зад тапа - долу в ляво - развиваш. 4. Един болт имаш и в гнездото на дръжката на вратата - развиваш. Одолната страна кората се държи само на щипки. Дърпаш малко и след това цялата кора нагоре, за да излзе покрай уплътненията на прозореца. Остава само да свалиш този предпазен диск който се намира точно пред дупката за тонколоната, ако ще слагаш нещо по-голямо. Имай предвид само че капаците на нито един модел тонколони не лягат ама никак на вратата на Прелюда. Много интересна форма са измислили японците... Е, хайде.. успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ето и извадка от упътването за да онагледим казаното от колегата Коев :)

Успех!

Публикувано изображение

Редактирано от UniCorn

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, виж сега.. И аз имах същия проблем и докато не си съсипах едната кора не се научих как става. Значи: 1. Зад блока с ръчките за отваряне на вратите и копчетата за прзорците имаш един болт - развиваш, вадиш блок, разкачваш му кабелите. 2. Точно където се намиря огледалото само че от вътешната страна на вратата има един болтс тапа - развиваш. 3. По диагонал от този болт има още един зад тапа - долу в ляво - развиваш. 4. Един болт имаш и в гнездото на дръжката на вратата - развиваш. Одолната страна кората се държи само на щипки. Дърпаш малко и след това цялата кора нагоре, за да излзе покрай уплътненията на прозореца. Остава само да свалиш този предпазен диск който се намира точно пред дупката за тонколоната, ако ще слагаш нещо по-голямо. Имай предвид само че капаците на нито един модел тонколони не лягат ама никак на вратата на Прелюда. Много интересна форма са измислили японците... Е, хайде.. успех!

мерси точно от това имах нужда, че бях тръгнал на път да ги счупя и аз!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сложи си тонколони по-големи от стандартните,аз сложих някви Херц 10ки и брада за 1 седмица издаде багажа десния :) сега ще слагам по-големи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...