Jump to content
Guest D16A8

Във Вас ми е надеждата

Recommended Posts

Guest D16A8

Колеги, приятели,блокира ми спирачният апарат на дясното (предно) колело. Едната накладка е без феродо вече и карам само на ръчна спирачка. Кажете може ли да се съживи апарата по някакъв начин или нов? :ebanjeee: Благодаря Ви предварително много :lol:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Moa_Antoan

nqma qd (nai veroqtno e izlqzlo cilinder4eto).Kypi si novi nakladki ,predi da gi montira6 vkarai cilinder4eto (sas skoba ili go napani s 6tanga).Predi da q podkara6 obezvazdy6i sistemata i mislq 4e 6te se opravi.DANO NQKOI SE NAMESI KO SAM NAPISAL GLYPOST !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Купил съм вече накладки. Да, тайа ще направя. Значи блокажа идва не от цилиндърчето, а от двата болта на, които се движат двете части на апарата. По този начин се е износила само едната накладка-външната. Довечера ще поработим, дано имам късмет.Мерси много :ebanjeee:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

WD-40 :ph34r:

Ти се смееш, ама точно това помогна! Сега всичко е ок и спирам като за последно! Мерси на всички! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

И аз имах същия проблем на моя CRX - разглобяване на апаратчетата, почистване добре, смазване с грес за спирачки където трябва - и сега вече мога и най-малкия наклон на пътя да определя. А преди колата си стоеше на място и на доста стръмни наклони.Буталото беше толкова клеясало, че със всичка сила натискам педала на спирачката и не мога да го изкарам! Трябваше да запалим двигателя, че сервото да помогне! Точно предно дясно и аз

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Хубавото в случая е, че апарата е прост, лесно се разглобява и съответно може много добре да се почисти и смаже. Типично японска конструкция ;) - просто и удобно :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Има един сервиз в кв.Симеоново правят спирачки и др.работи но силата им са спирачните апарати.Имат ремонтни гумички ,маншончета и др.работи.Едното колело на Магнум на колата там съм го правил и останах доволен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...